HOROSCOP! Contradicţiile îi derutează pe...

Berbec: S-ar putea să te agiți cam mult și să nu te alegi cu nimic din cauza lipsei de organizare sau a revoltei care te va îndemna să abandonezi ceea ce faci de unul singur.

Taur: E nevoie de generozitate ca să poți rezolva câte ceva, deși tu te aștepți la recunoștință și ajutor. Cineva trebuie să fie mai calm și mai binevoitor decât ceilalți. 

Gemeni: Te poate surprinde agitația de azi, la fel și schimbările rapide de dispoziție sau de planuri, pe care le vor determina cei dragi. E suficient să fii calm și să ai bunăvoință.

Rac: Ca să te poți desprinde de anumite probleme supărătoare, cum ar fi cele din familie, trebuie, mai întâi, să le înțelegi, ca să îți poți asuma răspunderea pentru erorile tale.

Leu: Este o zi cu multe interacțiuni, deplasări multe și mărunte, discuții fără subiect și fără scop. Ca să nu pierzi timpul degeaba, va trebui să faci un efort de organizare.

Fecioară: Ai putea descoperi că îți face plăcere să ieși din sfera ta obișnuită de interese, chiar dacă risipești resurse proprii și îi zăpăcești pe apropiați.

Balanță: Te poți pierde în propriile gânduri care îți tot amintesc de nemulțumiri și să te trezești că nu ai reușit să duci la bun sfârșit mare lucru din ce ți-ai propus.

Scorpion: Sunt multe contradicții care te pot deruta suficient cât să devii morocănos sau necomunicativ cu cei din anturajul apropiat, deși ei nu au greșit cu nimic

Săgetător: Poți alege să te retragi din situațiile care te agită și să le privești de la distanță pentru că știi că nu îți aduc nimic bun. Ceilalți vor beneficia și ei de pe urma alegerii tale.

Capricorn: Poți trece de la impresia că nu ai nimic de făcut și te vei plictisi la prea multe situații în care ești implicat cu sau fără voia ta. S-ar putea să nu îți placă deloc cele două ipostaze.

Vărsător: Te atrage ideea de a intra în contact cu un grup mare de persoane sau cu cât mai mulți dintre apropiații pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp.
Pești: Te poate supăra obiceiul unor apropiați de a ține cont doar de propriile plăceri și ignoră orice altceva. E nevoie de toleranță, e adevărat, dar nu e suficientă.

Sursa:libertatea.ro