HOROSCOP! Cele mai bune sfaturi pentru...

Horoscop 30 mai 2017 - Berbec
Orgoliul poate ajunge să înlocuiască dreapta judecată și să te împingă la reacții care vor genera consecințe negative pe termen lung.

Horoscop 30 mai 2017 - Taur
Ți se pare că lucrurile merg foarte bine și totul e sub control, dar numai dacă situația în ansamblu corespunde dorințelor tale. Cei din jur sunt de altă părere.

Horoscop 30 mai 2017 - Gemeni
Te poți confrunta cu situații care se complică din senin, fără intervenția ta. Consecințele te vor afecta însă și va trebui să le gestionezi inteligent.

Horoscop 30 mai 2017 - Rac
Neplăcerile zilei vin dintr-o neconcordanță între dorințele tale și realitate. Poți regla acest dezechilibru
interior prin ceva mai mult realism.

Horoscop 30 mai 2017 - Leu
Te preocupă propria persoană, dar acest lucru nu îți face bine dacă ajungi la exagerări. De exemplu, în sfera sentimentală ar fi bine să faci unele concesii.

Horoscop 30 mai 2017 - Fecioară
Tendințele zilei sunt generoase, însă numai de tine depinde la ce reușite vei ajunge. Dacă te vei concentra exclusiv pe rezolvarea unor nemulțumiri, rezultatele nu îți vor plăcea.

Horoscop 30 mai 2017 - Balanță
Comunicarea cu oamenii de care ai nevoie în acest moment nu este foarte bună și de aceea poate ar fi mai bine să te organizezi altfel, să te ocupi de altceva.

Horoscop 30 mai 2017 - Scorpion
Un partener cu care te-ai asociat de curând te poate împiedica să ajungi la un rezultat pentru care faci eforturi de ceva timp.

Horoscop 30 mai 2017 - Săgetător
Este posibil să te pună pe gânduri o discuție cu o persoană de la care aștepți protecție și beneficii multiple. Situația se va schimba în timp, nu va rămâne așa cum este acum.

Horoscop 30 mai 2017 - Capricorn
Ar fi de dorit să uiți de orice fel de provocare, indiferent că vine din partea altora sau o lansezi tu, pentru că vei complica viața tuturor.

Horoscop 30 mai 2017 - Vărsător
Conflictele din familie au ecouri în relația de cuplu și invers, semn că nu le gestionezi corect. Situația se poate inflama, dacă vei continua să o ignori.

Horoscop 30 mai 2017 - Pești
Responsabilitățile de la serviciu te pot deranja suficient, la un moment dat, încât să te determine să fii nedrept cu un apropiat sau cu alte persoane cu care intri în contact.

Sursa:Libertatea.ro