HOROSCOP! Câștiguri neașteptate pentru o zodie


Berbec

Berbecii au parte de o zi de duminică liniștită, fără mari bătăi de cap. Sunt în centrul atenției și nu îi deranjează deloc, ba chiar sunt extrem de încântați să vadă că oamenii de care se înconjoară îi apreciază. Pentru cei care nu au rezolvat ce aveau de rezolvat, soluțiile sunt  doar pe harta natală (sănătate, bani, carieră, etc).

Taur

Taurii au parte de o duminică benefică din toate punctele de vedere. Vor avea parte de o surpriză plăcută seara, una care vine din partea unui membru al familiei. Este și vremea unui bilanț provizoriu, cam ca la toate semnele zodiacului în această perioadă.

Gemeni

Gemeni sunt destul de îngândurați, puși să ia o decizie radicală cu privire la situația lor sentimentală. Trebuie să taie uneori răul de la rădăcină. De asemenea, se anunță vremuri crâncene, și doar cine știe cum să-și aștearnă, va putea dormi liniștit cu capul pe pernă.

Rac

Racii pun suflet poate mult prea mult pentru anumite persoane, iar în această zi își vor da seama că nu toată lumea merită respectul și sentimentele lor. Cei care aveți copii sau nepoți, este unul dintre acele momente în care ar trebui să le povestiți ceva amintiri din… viitor.

Leu

Leii duc o bătălie cu ei înșiși. Poartă un conflict interior în urma căruia trebuie să ia câteva decizii importante. Cutremurele existențiale au fost multe, dar unii nu le-au înțeles. Până nu vor învăța lecția care trebuie, nu vor ieși din acest blocaj emoțional și nu numai.

 

Fecioară

Fecioarele pornesc într-o călătorie importantă, poate chiar una inițiatică. Devin destul de spirituali și doresc să o ia de la zero din toate punctele de vedere. Și totuși, ar fi bine să nu uite total de partea materială a vieții și de cheltuielile ei, pentru ca să nu aibă de suferit mai târziu.

 

Balanță

Balanțele fac pace cu anumite persoane cu care au avut conflicte în ultima vreme. Sunt pregătite să îngroape securea războiului și să o ia de la zero cu anumite persoane. Dar întrebarea este: știu acești nativi cu ce scop au venit ei pe pământ?Chiar și la bătrânețe, oamenii au o misiune…

 

Scorpion

Scorpionii au parte de câteva câștiguri neașteptate. Sunt cei mai norocoși din zodiac. Va fi o zi de duminică pe care și-o vor aminti mult timp de acum înainte. Doar că știți cum e: cine are noroc la bani sau la jocuri, nu prea mai are parte de șansă și în dragoste…

Săgetător

Săgetătorii se pregătesc psihic pentru un examen important. Cei din familie îi încurajează și le dau suficientă putere de rezistență încât să nu se panicheze. Un alt aspect vorbește despre relațiile de amor. E bine de știut că incompatibilitățile sau compatibilitățile nu țin, totuși, de generalități. Atenție la detalii.

 

Capricorn

Capricornii pun preț pe prietenie și pe valori care au fost uitate de mult de oameni, iar azi vor purta o discuție sinceră despre principiile în care cred cu o persoană nu tocmai prietenoasă. Mare grijă însă: fiecare Capricorn are ceva de aranjat și de îngrijit pentru că măcar un sector va fi afectat în această perioadă, fie el iubire, sănătate sau carieră.

 

Vărsător

Vărsătorii sunt puși la treabă, chiar dacă e zi de duminică. Dacă nu se descurcă la timp, riscă să li se spargă toate oalele în cap. Mai ales că sunt deja puși în gardă că urmează o perioadă în care cuvântul de ordine este imprevizibilul. E bine să fie făcut și un bilanț profesional și nu numai.

 

Pești

Peștii nu se simt tocmai în apele lor. Vor fi destul de hotărâți să rupă pisica în două, chiar dacă la început vor suferi. Au avut de traversat, cum spuneam, ape tulburi într-o vară nu tocmai plăcută și sigur au fost afectați de turbulențe. Poate că e timpul să ceară protecție, ajutor ca să depășească aceste crize existențiale.

 

 

Sursa: exquis.ro