HOROSCOP. CAPRICORNII SUNT IMPULSIVI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Berbec se vor simți dornici de aventură și de senzații tari. Nativii vor fi atrași de toate activitățile care presupun adrenalină sau cer efort fizic. Nu este exclus ca o serie de Berbeci să se înscrie în competiții sportive sau să înceapă un program de antrenamente. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu facă excese de niciun fel și să nu se suprasolicite.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de dialoguri acide cu membrii familiei ca urmare a unui mesaj interpretat greșit. În unele cazuri, nativii cer niște explicații și în alte cazuri conversația este bazată pe reproșuri și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să lase autoritatea și tendința de a se impune deoparte și să încerce să fie mai ascultători și mai îngăduitori.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Gemeni sunt puși în situații limită în care li se testează răbdarea, perseverența și, spre surprinderea tuturor, nativii vor reuși să facă cu brio abordând strategii complexe și revoluționare. Atunci când toți se așteaptă ca aceștia să acționeze într-un anume fel, ei vor avea un mod total diferit și nou de a vedea lucrurile și de a acționa. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să aibă grijă ce și cum vorbesc în fața publicului.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Rac se vor preocupa să-și câștige niște drepturi, îndeosebi drepturi bănești, posibil provenite din bonusuri, și se vor lupta pe toate căile pentru a-și atinge scopurile. Nemulțumirea va fi cu atât mai mare cu cât banii care ajung la ei nu sunt pe măsura așteptărilor și a muncii depuse. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie perseverenți în susținerea cauzei, dar să aibă răbdare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Leu reușesc să se mobilizeze și să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. Ambiția și perseverența de care dau dovadă nativii îi vor ajuta să crească în ochii superiorilor și chiar să fie dați ca exemplu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce energie, putere de muncă și ocazii ed a se face remarcați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Fecioară luptă pentru recuperarea unui statut, a imaginii avute și care, din motive obiective, a fost afectată. Nativii tind să se agite, să se streseze și pot avea parte de stări de nervozitate și irascibilitate extremă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează pe cei cu probleme cardiovasculare sau de tensiune să fie cumpătați și să nu se suprasolicite.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Balanță pot avea probleme de comunicare și pot intra în conflicte cu niște prieteni ca urmare a faptului că nu le este recunoscut statutul în grup sau propunerile, soluțiile lor nu sunt luate în seamă. Nativii simt că pierd teren, pierd autoritate, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie diplomați și să acționeze cu calm, să aibă răbdare să ofere explicații.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Scorpion sunt supuși unor presiuni la locul de muncă și trebuie să ia decizii de moment în situații limită. Pentru unii poate fi un context favorabil, se pot descurca foarte bine și pot primi aprecieri. Cei mai afectați pot fi nativii cu funcție de conducere, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să aibă stăpânire de sine și curaj în preluarea responsabilităților.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Săgetător sunt satisăcuți de rezultatele obținute la locul de muncă sau de un proiect care a câștigat teren în fața altora. De aici și până la o avansare sau la primirea unui bonus consistent mai este doar un pas, însă va depinde de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să preia inițiativa în discuții și să pună fără teamă punctul pe i.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de o impulsivitate ieșită din comun care nu-i avantajează absolut deloc în relațiile cu cei din jur. Nativii își pun în evidență orgoliul printr-o atitudine complet indiferentă față de propunerile și sugestiile celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să asculte argumentele și să accepte și alte idei, ipoteze, soluții. Cu înverșunarea nu vor avea decât de pierdut.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Vărsător vor intra în conflicte la locul de muncă, în special cu superiorii sau cu colaboratorii. Nativii devin foarte agresivi în lupta lor pentru a obține ceea ce-și doresc și nu se lasă păcăliți sau înduplecați de promisiuni nescrise. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că este posibil ca cineva să încerce să-i mituiască, însă sub nicio formă să nu accepte nicio propunere de acest gen.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Pești au parte de aprecieri la locul de muncă și vor fi dați ca exemplu de către superiori. Nu este exclus ca nativii să fie propuși pentru avansare și să înceapă demersurile în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra problemelor de sănătate care își pot face simțită prezența, în special cei care au afecțiuni cardiovasculare. Sunt sfătuiți să nu se suprasolicite și să nu se enerveze.

sursa: Cancan.ro