HOROSCOP! Capricornii primesc o lecție de viață

Horoscop 4 august 2018 – Berbec

Va trebui să apelezi la rezervele tale de răbdare, dar și la cele de bunăvoință, pentru a evita escaladarea unor conflicte stupide, pe care acum le vezi ca fiind justificate. Timpul îți va dovedi că nu sunt…

Horoscop 4 august 2018 – Taur

Ai acces la o soluție mai puțin obișnuită pentru o problemă ivită astăzi la serviciu. Este posibil, dacă te implici suficient, să refaci bunele relații cu superiorii.

Horoscop 4 august 2018 – Gemeni

Va trebui să alegi între a-ți susține părerile și a recunoaște meritele unora dintre persoanele din anturajul apropiat. De obicei, nu este o alegere grea pentru tine.

Horoscop 4 august 2018 – Rac

Se conturează ocazia de a recupera un capital de imagine pierdut recent. Este necesar să știi, însă, cauzele care au dus la această situație.

Horoscop 4 august 2018 – Leu

Ai acces la o cu totul altă abordare față de una dintre problemele care au agravat un conflict cu unul dintre partenerii de bază, cum ar fi cel de cuplu.

Horoscop 4 august 2018 – Fecioară

Este suficient să accepți dialogul cu colegii mai experimentați sau care au dovedit că au o gândire diferită de ceilalți, ca să afli că există și altfel de soluții.

Horoscop 4 august 2018 – Balanță

Beneficiezi de sprijinul unuia dintre partenerii de cursă lungă, cum ar fi cel de cuplu. Este necesar, însă, să-ți deschizi sufletul și să-i spui ce probleme ai.

Horoscop 4 august 2018 – Scorpion

Din familie poate veni o surpriză plăcută, prin rezolvarea simplă a unei probleme care trenează de ceva timp și devenise o sursă de stres.

Horoscop 4 august 2018 – Săgetător

Prin intervenția unui apropiat, poate să dispară o complicație care ți-a diminuat bucuria unei realizări. Ai ceva de învățat din asta și cu siguranță știi deja ce anume.

Horoscop 4 august 2018 – Capricorn

Poți primi o lecție de viață de unde te aștepți mai puțin – de exemplu, de la un membru al familiei. Ai de ales între a-i recunoaște sincer meritele și a ignora această realizare.

Horoscop 4 august 2018 – Vărsător

Primești sfaturi bune de la o persoană din anturaj care poate nu știe exact de ce ai nevoie, dar va spune ceva care te va sensibiliza foarte mult.

Horoscop 4 august 2018 – Pești

Oscilezi între a rămâne în limitele principiale de până acum și a le depăși, ca să faci rost de mai multe resurse, de orice fel, pentru tine.