Horoscop! Bucurie în familie şi timp petrecut în compania unei persoane dragi

Horoscop 23 august 2020 Berbec
Nativii Berbec vor primi laude din partea unor persoane influente pentru efortul depus în ultima vreme, mai ales din punct de vedere profesional. Astfel veţi înţelege că munca şi devotamentul au fost observate şi de altfel apreciate. Sunt şanse mari să obţineţi beneficii ori chiar să vi se propună o mărire de salariu.

Horoscop 23 august 2020 Taur
Taurii au parte de o zi lungă şi obositoare în jurul căminului. Dacă aţi decis să faceţi ma imulte schimbări prin casă, ei bine, astăzi vă veţi ocupa de toate acestea, pe lângă toată curăţenia pe care aţi promis că o veţi face. La finalul zilei însă veţi fi bucuroşi, încântaţi şi veţi răsufla uşuraţi pentru că v-aţi îndeplinit dorinţele şi aţi adus o nouă înfăţişare casei voastre.

Horoscop 23 august 2020 Gemeni
Nativii Gemeni au parte de o zi foarte bună, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi ocazia de a vă deschide sufletul în faţa unei persoane cu scopul de a începe, poate, o frumoasă poveste de dragoste. S-ar putea să aveţi mare noroc din acest punct de vedere, iar sentimentele să fie reciproce. Aveţi însă puţină răbdare.

Horoscop 23 august 2020 Rac
Racii ar putea trece printr-un moment dificil, din cauza unor neînţelegeri. Fiţi calmi, acţionaţi cu tact, discutaţi deschis şi veţi reuşi să ajungeţi într-un punct comun. Fiţi însă clari, aveţi răbdare şi înţelegere. În final toate vor trece, iar pacea va fi reinstaurată. Astrologii au încredere în capacitatea voastră de mediere.

Horoscop 23 august 2020 Leu
Dacă te simți presat să cheltui mai mulți bani astăzi, nu ceda! Dacă prietenii tăi vor să ieșiți la o cină pretențioasă, sugerează o ieșire la pizza. Dacă toți se laudă cu telefoane scumpe și mașini luxoase, amintește-ți cât ai muncit ca să îți poți permite telefonul pe care îl ții în buzunar. Trebuie să te păstrezi cât mai departe de tentația de a face cumpărături!

Horoscop 23 august 2020 Fecioară
Orice întârzieri vei întâmpina astăzi, trebuie să te gândești că tot răul e spre bine. Nu te supăra dacă un prieten te sună să anuleze pe ultima sută de metri o întâlnire pe care o așteptai de multă vreme. Nu pierzi mare lucru. Lasă-te purtat de val și nu te mai crampona de toate acele lucruri pe care le credeai sigure. Îmbrățișează haosul și trăiește-ți viața!

Horoscop 23 august 2020 Balanță
Analizează-ți puțin propria viață. Ce îți lipsește? Până la urmă, nu poți umple acel gol până nu știi ce cauți, nu? Atingerea fericirii presupune să depui anumite eforturi într-o direcție sau alta iar vestea bună e că, cu cât eforturile sunt mai intense, cu atât vei simți că ești răsplătit mai mult. Vorbește-le celorlalți despre ceea ce visezi. Te va ajuta să îți păstrezi gândirea pozitivă.

Horoscop 23 august 2020 Scorpion
Simțul excepțional al umorului e cel mai valoros lucru care te va scoate în evidență astăzi. Folosește-l pentru a face pe cineva să râdă. Când ceilalți se simt bine, ego-ul tău primește un boost de energie și te ajută să te simți mai bine în pielea ta. E o atitudine sănătoasă și fericităcare te va ajuta să faci față oricăror provocări pe care le întâmpini. Rezolvi aproape orice dacă știi să îți păstrezi optimismul.

Horoscop 23 august 2020 Săgetător
Dacă ești pe cale să pleci într-o călătorie sau într-o vacanță, ai grijă să-ți stăpânești emoțiile. Altfel, îți va fi dificil să îți duci la bun sfârșit sarcinile pe care le ai de rezolvat astăzi. Nu uita de responsabilitățile pe care le ai. Munca, apoi relaxarea. Sunt lucruri de care trebuie să te ocupi aici și acum, așa că încearcă să-ți cobori capul din nori. Rămâi concentrat, vei fi liber să explorezi și să te relaxezi suficient cât de curând!

Horoscop 23 august 2020 Capricorn
Această zi te va provoca să renunți la toate fixațiile tale și să te lași purtat de val. Așteptările tale nu corespund așteptărilor oamenilor cu care lucrezi, iar asta ar putea duce la conflict. Din păcate, unele persoane din jurul tău nu vor fi foarte amabile, ceea ce tensionează și mai mult atmosfera. Te-ai gândit vreodată că poate toate aceste nepăceri apar pentru că tu nu ești suficient de receptiv la ceea ce ți se transmite? Încearcă să vezi lucrurile și din punctul lor de vedere.

Horoscop 23 august 2020 Vărsător
Lasă-i pe ceilalți să fie în centrul atenției astăzi. Dă-le șansa să se afirme. Tu nu ai nevoie de asta acum. Îndepărtează-ți atenția de la afaceri și de la muncă. Este timpul să te distrezi. Nu rata o asemenea ocazie că nu se știe când vei mai putea face asta. Dacă ai prieteni apropiați care te susțin, cooptează-i și pe ei în planurile tale de distracție de astăzi.

Horoscop 23 august 2020 Pești
Nu te mai preocupa atât de mult de ceea ce cred ceilalți despre tine, dacă vrei să devii mai încrezător în propriile forțe. Doar oamenii nesiguri simt constant nevoia să se raporteze la ceea ce spun sau cred ceilalți. Nu mai încerca să impresionezi pe cineva și nu te lăsa atras în planurile altora. Implică-te în ceea ce dorești și fă ceva care te va face mândru de tine.


Sursa: observatornews.ro