Horoscop! Berbecii vor avea o zi agreabilă, dacă încetează să caute vinovați...

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Berbec
Există posibilitatea să transformi această zi într-una agreabilă, dar numai dacă nu exagerezi cu eforturile de căutare a unui țap ispășitor pentru tot ce nu este sau nu merge cum ai vrea tu.

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Taur

Poți crea o atmosferă armonioasă la locul de muncă sau acasă, dacă vei dori acest lucru. Este suficient să știi când să pui stavilă replicilor acide și să te oprești din ridicat pretenții față de cei din jur.

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Gemeni

Ai toate pârghiile necesare la îndemână pentru a evita escaladarea unui conflict cu cei dragi, dar îți trebuie și un strop de bunăvoință pentru a reuși în acest demers.

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Rac

Te adaptezi mai ușor la orice situație, iar neplăcerile, inclusiv cele din familie, nu ți se mai par de netrecut. Este o zi pe care o poți creiona conform celor mai bune intenții pe care le ai.

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Leu

Ai nevoie de un schimb de informații clare și de comunicare sinceră cu toți cei din anturajul apropiat, ca să îți poți regla așteptările și speranțele legate de aceștia.

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Fecioară

Sigur știi că unele situații nu pot fi controlate, dar dacă vei accepta să le faci o evaluare mai generoasă, vei vedea că nici nu e neapărat necesar să le controlezi…

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Balanță

Chiar dacă apar piedici în calea dorinței tale de a face totul mai frumos și mai bun în jurul tău, acestea nu pot reprezenta un motiv serios ca să renunți. Dacă te ambiționezi, le poți depăși.

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Scorpion

Ai nevoie de stabilitate, de coordonate clare care să te ajute să evaluezi corect oamenii și situațiile din viața ta, mai ales dacă îi consideri pe cei din jur sursa tuturor problemelor tale.

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Săgetător

Te consideri liber de obligațiile față de un prieten sau de un întreg grup, drept pentru care treci la etapa de căutare a unui plasament mai bun al calităților tale.

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Capricorn

Poate că te simți puternic și ai motive serioase pentru asta, dar ai tendința de a minimaliza efectele pe care deciziile tale le pot avea asupra celorlalți.

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Vărsător

Ești prins într-o situație din care nu mai vezi vreo ieșire lejeră sau simplă. Poate că exact de asta ai nevoie ca să ajungi la liman: de căutarea unor soluții mai inteligente.

Horoscop 8 ianuarie 2018 – Pești

Îi ții în șah pe cei care s-au întins mai mult decât aveau dreptul și au abuzat de bunăvoința pe care le-ai arătat-o prea mult timp.

Sursa: libertatea.ro