HOROSCOP: Berbecii au idei noi şi energie cât cuprinde!

Berbec
Veti relua cu idei noi si energia recapatata proiecte si activitati pe care le-ati lasat deoparte o perioada. Se gandeste la voi cineva din trecutul vostru, chiar mai indepartat; ar fi un moment bun pentru o impacare atat de necesara sufletului vostru.


Taur
Veti vedea ca v-au dus dorul cei cu care nu v-ati vazut de cateva zile. Proiecte noi la orizont, dar se pare ca nu va grabiti: vreti sa va informati suficient, sa va faceti un plan coerent. Noutati de la cei care v-au promis un sprijin financiar, de la cei care mai au o datorie fata de voi.


Gemeni
O perioada activa din punct de vedere al relatiilor sociale, profesionale; se poate sa faceti tot felul de intelegeri, de colaborari pe diverse perioade. Apropiere sufleteasca fata de cineva laturi de care munciti, veti descoperi ca aveti multe lucruri in comun.


Rac
Veti relua niste proiecte, activitati din locul unde au ramas la sfarsitul anului trecut si va veti grabi sa le finalizati, cel putin sa le aduceti la zi, chiar fara sprijinul altora. Un optimism sanatos pentru voi, veti renunta la variante care nu duc nicaieri.


Leu
O perioada de cautari pentru voi si se poate sa va vina idei mai putin obisnuite dar pe deplin aplicabile nevoilor voastre. Posibila revedere la un restaurant, o cafenea, cu buni amici, parteneri de afaceri poate, acum ca ati scapat cu totii de alte obligatii, evenimente.


Fecioara
Negocieri de natura financiara: veti incerca sa ajungeti la un acord cu cei care au sa va dea bani, ori sa rescadentati voi niste rate catre banca. Un moment al adevarului intr-o relatie de suflet, veti trece dincolo de cuvinte, veti simti ce isi doreste cu adevarat celalalt.

Balanta
Posibile schimbari la locul de munca, sa faceti echipa cu cineva pana la finalizarea unui proiect, cel putin. Acum se vede daca ati exagerat de sarbatori in plan culinar, dar ati putea primi recomandarile potrivite din partea unui specialist, daca este cazul.

Scorpion
Din joaca sau din curiozitate ati putea face o descoperire si sa va usurati intr-un fel munca, sa mergeti direct la tinta. O ambitie personala si ati putea obtine rezultate peste cele asteptate de la voi sau mai repede decat ati estimat chiar voi.

Sagetator
O configuratie astrala favorabila voua: va regasiti increderea in voi dupa o perioada de intrebari, de deruta. Ati putea sa refaceti cu usurinta punti de legatura intre voi si persoana iubita, sa reveniti asupra unui gest sau declaratii.

Capricorn
Veti da timpul inapoi, cu numai cateva zile poate, si veti reevalua o persoana, o situatie, un dialog. Si poate tocmai de aceea va veti stabili o regula, un obicei sau chiar un obiectiv pe care sa il atingeti in decursul acestui an.

Varsator
Se poate sa primiti o informatie, o explicatie care nu a sosit atunci cand ati fi dorit. Ar mai fi totusi lucruri de aflat pana cand sa aveti o privire de ansamblu asupra situatiei si sa faceti schimbari majore potrivite.

Pesti
Vesti legate de reluarea unui proiect, a unei activitati in conditii putin schimbate, dar care nu va afecteaza prea mult, va veti adapta din mers. Ati putea primi acum un cadou pe care vi l-a pregatit cineva mai demult, dar abia acum v-ati sincronizat.

Sursa: Spynews.ro