Horoscop! Balanțele se întorc la foștii iubiți!

Horoscop 15 martie 2019 Berbec
 Din dorința de a face o impresie bună cu orice preț, s-ar putea că azi să fii stresat, ba mai mult, nu este exclus să-i obosești și pe cei din jur. Încearcă să fii mai rezervat și să-ți controlezi emoțiile negative. Pe seară, chiar dacă va impune un sacrifici bănesc, posibil să nu reziști tentației de a merge la un eveniment unde vor veni persoane importante. 

Horoscop 15 martie 2019 Taur
Ai numai discuții pe teme bănești, fie că se poartă la locul de muncă, fie în familie sau printre preieteni. Vei avea oportunitatea de a face speculații financiare care-ți vor rotunji veniturile. Totuși, astrologii avertizează că trebuie să fii prudent în abordare, deoarece riști să rănești orgolii mari, care-ți pot pune bețe în roate și te vor duce la eșec.

Horoscop 15 martie 2019 Gemeni
Gemenii au parte de bețe-n roate, cum e expresia populară. Sunt nevoiți să găsească remedii urgente la probleme profesionale stringente, dar cineva sau ceva se tot opune. Faceți apel la calitățile voastre native, acelea de a genera mereu idei interesante. Toți știu că sunteți persoane cu inspirație, originalitate în planul activităților intelectuale și aveți resurse pentru o bună formă mentală.

Horoscop 15 martie 2019 Rac
Racii se vor regăsi pe sine, se vor concentra în jurul unui principiu sau al unui interes de moment, mai ales de natură partenerială (căsătorie, conflict între asociați, dușmănii, procese, dispute). Chiar dacă dialogurile sau negocierile vor fi dificile, cu siguranță veți găsi forma de a face un compromis.

Horoscop 15 martie 2019 Leu
Veștile nu sunt bune pentru Lei. Aceștia vor resimți oboseală trupească, dar dorința de a rămâne, pentru o vreme, singuri cu gândurile lor, pe tot parcursului zilei. DE asemenea, astrologii susțin că nativii se vor confrunta cu stări organice care nu le permit să fie activi și eficienți și care îi obligă să limiteze și să trieze alimentația, să recurgă la regim, la terapii, la medicamente. Întârzieri, amânări și limite sau blocaje impuse de acte normative într-o chestiune profesională, eventual salarială. 

Horoscop 15 martie 2019 Fecioară
Fecioarele trebuie să manifeste prudență față de noii veniți în cercul lor de apropiați. Unii dintre aceștia nu vor fi de încredere. Relații parteneriale bântuite, de-o parte și de alta, de dorința de a corecta o exagerare, de a revizui o afirmație, de a cere scuze, de a nuanța ceva: o promisiune, o afirmație, o decizie. Totuși, se întrevăd situații bune la locul de muncă, posibilități de avansare.

Horoscop 15 martie 2019 Balanță
Stă bine la capitolul sentimente și pot avea chiar mici aventuri cu foști iubiți, care repară tristețile mai vechi. La locul de muncă, nativii sunt foarte încărcați și vor resimți nevoia de a-și schimba jobul. Univers mohorât din cauza relațiilor cu unii membri de familie afectate de dizarmonie și neîncredere ori înstrăinare. 

Horoscop 15 martie 2019 Scorpion
Sunt favorizate îndeletnicirile curtulare. Nativii vor simți nevoia acută de a avea satisfacții emoționale sau culturale, artistice și spirituale. Se vir concentra pe autoanaliză și vor descoperi că trebuie să ia decizii majore în carieră și să suporte orice consecință a acțiunilor lor. 

Horoscop 15 martie 2019 Săgetător
Nativii sunt preocupați îndeosebi de bunurile patrimoniale care aparțin familiei sau care trebuie să-i revină unui nativ în urma unei dezbateri succesorale. Vor fi împinși de spiritul de dreptate , dar și de ambiții personale. Atenție însă, se pot rupe relații familiale sau parteneriale.

Horoscop 15 martie 2019 Capricorn
Adesea preocupați să despice firul în patru, Capricornii nu vor mai avea deloc acest obieci azi. Ba mai mult, vor fi destul de ostili la capitolul discuții sau negocieri. Nu vor concensii, nu vor împăcare, vor să meargă pe drumul lor și atât!

Horoscop 15 martie 2019 Vărsător
Trec printr-o perioadă norocoasă deoarece Micul Benefic este în tranzit prin casa I a cerului lor de naștere, fapt ce le va asigura protecție și șansa de a depăși destul de repede momentele precare pentru trup și pentru suflet. Pot depăși anumite afecțiuni, depresii, încrâncenări. 

Horoscop 15 martie 2019 Pești
Jupiter supraveghează imaginea publică și rosturile socio-profesionale a nativilor Pești. Vor trăi secvențe frumoase marcate de sentimentalism, trăiri emoționale intense sau la efuziuni lirice. Atenție, însă să nu picați în patima melancoliei trecutului sau a iubirilor trecute, deoarece granița este foarte fină!

Sursa:a1.ro