HOROSCOP: Balanțele primesc cadouri

BERBEC - Intalnire semnificativa, poate aflati de la un viitor partener de afaceri la ce veti lucra din ianuarie incolo, ca e un an bun pentru combinatii parteneriale, de afaceri

TAUR - Poate v-ati hotarat, totusi, sa va duceti la verii, nepotii care v-au invitat, acum de sarbatori, c-ati gasit, totusi o zi libera, desi ziceati ca va e imposibil sa va duceti.

GEMENI - O sa fie-n regula sa le cereti de la obraz datornicilor banii pe care i-ati imprumtat de mult ca sa aveti si voi o lejeritate financiara, nu e nicio rusine.

RAC - Poate o sa treaca diseara cineva pe la voi sa v-aduca niste produse, ceva de care-aveti nevoie si o sa scuteasca de un drum si de bani!

LEU - O sa va-ntalniti cu un grup care va poate ajuta sa va gasiti cazare, sau o sala in care sa organizati petrecerea de anul nou, ca sa nu dati din colt in colt, in Ajun.

FECIOARA - Se poate sa luati si salariu si prima, vin bani si din colaborari, pare sa fie o zi banoasa si cu cheltuieli serioase.

BALANTA - O sa va bucurati de sosirea cuiva, sau de faptul c-o sa ajunga de Sarbatori, asa cum v-ati dorit, si-o sa fie un adevarat cadou.

SCORPION - V-au ramas niste treburi nerezolvate si poate cereti ajutorul unei echipe ca sa-ncheiati anul cu bine, sa puteti trece la alt nivel din ianuarie incolo.

SAGETATOR - O sa adunati niste sume de bani din mai multe surse sa stiti pe ce puteti conta, faceti monetarul si o sa vedeti ce va permiteti sa luati si ce nu.

CAPRICORN - Vor iesi la iveala niste adevaruri care or sa va scoata dintr-un impas, poate va deschid niste usi, totul va fi spre binele vostru.

VARSATOR - Primiti o confirmare de la o agentie turistica sau de la prietenii la care o sa va duceti in vizita de Sarbatori, sa se stie data, ora, destinatia.

PESTI - Vin bani, poate ceva mai multi decat vi s-a spus, si o sa-i gestionati in asa fel incat sa v-ajunga de Sarbatori si daca s-ar putea si dupa!

Sursa: Stirile ProTV