HOROSCOP: Balanțele întâmpină probleme de comunicare!

Berbec: Cel mai bine te vei simţi, azi, dacă nu te deranjează nimeni. Vrei să scapi de zgomot şi de mulţime şi să fii singur cu gândurile tale.

Taur: Eşti mai morocănos ca de obicei, azi. Amicii trag de tine să le ţii companie, însă tu preferi să faci ore suplimentare la serviciu.

Gemeni: Ai tendinţa de a fi foarte grijuliu cu banii. Treci printr-o fază în care chiar dacă ai portofelul plin îţi vin în cap scenarii de faliment.

Rac: Sarcinile pe care le ai te ţin treaz noaptea şi te fac să fii ursuz şi irascibil. Ar fi o soluţie să faci mai multă mişcare pentru detensionare.

Leu: Îţi lipseşte înţelegerea, azi. Toate planurile în care cei din jurul tău vor să te implice ţi se par o inutilă pierdere de timp.

Fecioară: Pluteşte tensiunea în aer, deşi nu poţi găsi o cauză evidentă pentru această stare. Încerci să înveseleşti lumea, dar nu îţi prea merge.

Balanţă: Nu este o zi reuşită când vine vorba de comunicarea cu ceilalţi. Altora le vine greu să se exprime, ţie îţi este mai greu să înţelegi...

Scorpion: Pentru a evita să plăteşti o factură greştiă sau o amendă eşti nevoit să iei la mână şi să revizuieşti documente vechi, greu de găsit.

Săgetător: O persoană apropiată, alături de care încerci să petreci timp de calitate, are toane şi nu răspunde cum ţi-ai dori. Nu o lua personal.

Capricorn: Eşti mai panicos ca de obicei şi puţin paranoic. Cântăreşte bine ce îţi spun ceilalţi şi nu lua orice glumă nevinovată ca pe o jignire.

Vărsător: O zi în care descoperi ceva nou. Ar putea fi vorba de un produs pe care îl cumperi, un artist care te atrage sau o mâncare exotică.

Peşti: Ai putea fi pus în situaţia de a vorbi în faţa unui colectiv numeros. Nu eşti în apele tale, aşa că, dacă trebie, vorbeşte scurt şi la obiect.

Sursa: jurnalul.ro