HOROSCOP! Află ce surprize ți-au rezervat astrele!

BERBEC – Azi ești pus în situația de a-i ajuta pe cei din jur. Opinia ta va conta foarte mult, mai ales că ai experiență într-un domeniu care îi vizează pe cei apropiați. Folosește-te de experiența ta și întinde-le o mână de ajutor! Numărul norocos al zilei: 5.
TAUR – Nu asculta toate răutățile firești pe care oricine le aude din când în când la locul de muncă. Continuă să-ți vezi de treaba ta și demonstrează că ești un profesionist. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI – Nu insista să te ocupi de lucruri care pot suferi o amânare. Ai nevoie de o pauză, de un timp de gândire. Azi e indicat să nu semnezi contracte, să nu duci negocieri cu persoane care nu-ți prezintă 100% încredere. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC – Ești mulțumit de felul în care evoluează lucrurile în viața ta. Păstrează-ți spiritul pozitiv și folosește-l pentru binele tău și al familiei tale. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU – Dacă vezi că e prea multă agitație în jurul tău, ar fi indicat să nu intri în turmă. Fă notă discordantă și încearcă să ieși în evidență prin unicitatea ta. Acum e momentul în care te poți afirma și ai de câștigat enorm. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ – Te simți ușor blocat din punct de vedere emoțional și nu ai idee de unde vine acest sentiment. E timpul să spargi gheața, să vorbești cu prietenii tăi cei mai de încredere. Ei îți pot dezvălui cauza nedumeririlor tale. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ – Nu compara norocul tău cu al altora, nici munca ta cu a colegilor tăi. E timpul să observi ce ai special tu și cum poți să te ajuți tu pe tine. Gândește egoist. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION – Ai nevoie de o ieșire, indiferent cum e vremea afară. Trebuie să te mai și distrezi din când în când, să te debarasezi de toate șiretlicurile care ți se fac. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR – Fericirea stă în lucrurile mărunte, în chestiile simple. Nu căuta armonia în locuri care nu au nicio legătură cu confortul tău. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN – Un rival te supune la câteva teste și examene care nu sunt pe placul tău. Încearcă să ignori cât de mult poți ”miștou-rile”. Nu le fac pe plac celor care vor să te vadă căzut la pământ. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR – Vorba dulce mult aduce. E cazul să renunți la agresivitate, la sobrietate, la seriozitatea asta exagerată. Învață să fii mai maleabil. Numărul norocos al zilei: 22.

PEȘTI – Ai ajuns la un nivel al relației tale care te face fericit. Bucură-te de cadourile pe care ți le face persoana iubită zi de zi, indiferent de valoarea lor. E cazul să vezi partea plină a paharului. Numărul norocos al zilei: 16.

Sursa: teotrandafir.com