HOROSCOP! Află ce surprize ți-au rezervat astrele!

HOROSCOP! Află ce surprize ți-au rezervat astrele! Gemenii au parte de câștiguri iar vărsătorii au chef de plimbare!

GEMENI - S-ar putea sa castigati un premiu, un pariu, niste obiecte promotionale, sa fie ceva neasteptat si binevenit. Se poate sa plecati intr-o excursie si sa va masurati fortele cu ale unor adversari, intr-o competitie in arena, pe stadion, sau pe o scena, undeva.

RAC - O petrecere in familie, se-ntampla ceva care aduna rude si prieteni la un gratar, ca sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri. Poate-i invitati pe niste prieteni la o cafea, o prajitura, daca n-aveti chef de iesit pe undeva dar puteti iesi chiar si cu ei cu tot, la o adica.

LEU - E posibil sa primiti un cadou si sa-ntelegeti cat de mult va apreciaza fiinta iubita asta daca nu stiati, deja. Un obiectiv turistic la orizont, poate dati o fuga la malul marii si va-ntoarceti pana spre miezul noptii, ca sa apucati sa va si odihniti peste noapte la voi acasa.

FECIOARA - E un moment important in viata voastra, poate va logoditi, va casatoriti - e an perfect pentru mariaj, am tot spus. O sa puteti cheltui cu destula lejeritate, atat cat e nevoie, ca sa iesiti in lume cu fiinta iubita, cu prietenii, ca v-ati mai redresat cu banii.

BALANTA - Daca n-ati avut timp zilele trecute sa va-ntalniti cu un partener de afaceri, o puteti face la o cafea, la un pranz de afaceri. E posibil sa va duceti la o reuniune cu oameni care va sunt pe plac si poate incropiti o afacere, asa din mers si care sa se dezvolte frumos.

SCORPION - Poate aparea cineva in viata voastra sentimentala si sa umple acel gol sufletesc care v-a facut viata amara. O sa dati ochii cu cineva care o sa va rascoleasca - sufleteste - dar poate o fosta relatie prinde viata si n-o sa mai suspinati dupa acea persoana.

SAGETATOR - Cineva foarte apropiat, pe care nu l-ati mai vazut demult o sa treaca pe la voi si o sa reluati vechile preocupari comune. Se organizeaza un party la care veti contribui si voi cu idei si or sa va incante - ecourile, poate de-aici incolo o sa va intalniti frecvent, cu grupul acela de prieteni.4

CAPRICORN - Poate veti petrece mai mult timp cu parintii, cu socrii, va pregatitisi de o aniversare in familie si aveti multe de facut, de pus la punct. Va invita cineva la vila, casuta de vacanta de pe undeva si daca nu e prea departe de casa voastra va puteti duce, ca sa fiti inapoi pana la noapte.

VARSATOR - O escapada turistica, fie si pana la noapte, daca aveti chef de iesit la plimbare si sa mai vizitati si alte locuri pitoresti. E o sarbatoare, veselie, lume multa si o sa va-ncarcati, frumos, sufleteste, cultivati relatiile de prietenie pentru care n-aveti timp prea des.

PESTI - E posibil sa luati cea mai importanta decizie din viata voastra sentimentala si sa planuiti o casatorie pana la sfarsitul anului. Or sa va coopteze niste prieteni intr-o activitate care sa va puna in valoare calitatile ascunse si iese ceva frumos, va deconectati, o sa fie o gura de oxigen.

BERBEC - O sa luati din banii pentru cheltuielile curente ca saiesiti cu ai vostri pe undeva, dupa care mai vedeti de maine incolo cum o scoateti la capat. Aveti ganduri mari cu perechea de suflet, poate va duceti la un concert sau sa luati masa in orasul vecin, daca ati facut vreo rezervare.

TAUR - E o petrecere pe undeva si protagonistii nu concep ca sa lipsiti, iar voi, cum sunteti amatori de distractie o sa stati cateva ore pe-acolo. O sa puteti obtine un acord verbal, macar, ca sa dati drumul unei afaceri sau poate sa urmariti niste cursuri speciale, sa va largiti orizontul.