HOROSCOP! Află ce-ți rezervă astrele!

Berbec

După o ieşire în oraş cu o persoană de care te-ai apropiat, vei descoperi că aveţi mai multe lucruri în comun decât credeaţi şi îţi este teamă să nu te ataşezi prea tare.

Taur

Ai reuşit să te odihneşti în ultimele două zile, eşti plin de viaţă şi te simţi inspirat de persoanele care au făcut o schimbare în viaţa lor.

Gemeni

Lucrurile au scăpat puţin de sub control şi te-au cam luat prin surprindere. Eşti nevoit să-ţi schimbi toate planurile pentru această săptămână.

Rac

Simţi nevoia de o schimbare şi are legătură cu stilul de viaţă. Vei începe cu stilul vestimentar, apoi te gândeşti cum să începi un proiect nou.

Leu

Va fi o zi plină de evenimente, şi, chiar dacă te-ai pregătit pentru o călătorie sau o ieşire în oraş, ceva tot te va lua pe neaşteptate.

Fecioară

Din fericire, o persoană va reuşi să te scoată din starea de moleşeală şi te va pune în legătură cu prieteni pe care nu i-ai văzut de ani de zile.

Balanţă

Nu mai amâni deloc mini-vacanţa la care visezi de când ai venit din concediu. Vei face o plimbare undeva aproape de casă, sau undeva mai departe, dacă îți permite drumul. 

Scorpion

Îţi revii cu greu după weekend şi te concentrezi foarte greu la locul de muncă. Abia te trezeşti şi îţi ceri scuze faţă de cei care sunt afectaţi de stângăcia ta.

Săgetător

Vei avea foarte multă treabă la locul de muncă, unde va trebui să dai multe telefoane şi să trimiţi mesaje tuturor superiorilor, de la manager, la director.

Capricorn

Eşti la polul opus faţă de Scorpioni. Te simţi plin de energie, încrezător în tine, elegant, şarmant şi vrei ca ziua de luni să dea startul unei săptămâni minunate.

Vărsător

Pentru că nu mai ai răbdare, vei face o vizită unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva timp, după ce termini serviciul, în loc să-l chemi la tine acasă.

Peşti

Un prieten apropiat te sfătuieşte să scapi de ceea ce nu mai ai nevoie în viaţa ta, indiferent că este vorba de persoane, sau obiecte. Nu-ţi fie teamă de schimbare.

Sursa: Jurnalul.ro