HOROSCOP! Află ce-ți rezervă astrele!

HOROSCOP! Află ce-ți rezervă astrele! Berbecii iau o decizie importantă iar capricornii dau concurs pentru o funcție! 

BERBEC - Va pot intra niste bani si sa-i rulati pana n-o sa mai ramaneti cu mare lucru si bine-ar fi totusi s-aveti o rezerva. Va pregatiti de un moment important, dati un interviu, poate vreti sa lucrati in strainatate, ori sa va duceti la studii, veti lua o decizie majora.

TAUR - Sanatatea pare fragila si poate faceti cumva s-ajungeti la medic sau sa luati tratamentul pe care vi l-a prescris, deja. Vi se poate aproba o cerere de credit ca sa va luati casa ori sa aveti pentru altceva costisitor, un botez, o nunta sau poate va cumparati masina.

GEMENI - Cineva din familie s-ar putea sa aiba nevoie de ajutorul vostru si sa dati fuga la cumparaturi, la doctor, acolo unde e nevoie. Se poate sa perfectati o situatie care tine de partenerul de afaceri, sa vedeti in ce masura sunteti de acord cu conditiile propuse de angajator, coechipieri.

RAC - E posibil sa primiti o recompensa baneasca si sa va permiteti un week-end departe de casa, la odihna, la aer curat. O sa reveniti asupra unor acte, a unei intelegeri si o sa va spuneti punctul de vedere, sa fie totul echitabil, poate aveti de semnat un contract de munca.

LEU - Se poate sa lasati pe maine intalnirea cu partenerul de cuplu, c-au aparut niste urgente si sunteti in criza de timp. Dati drumul unei afaceri, dar o sa fie o tevatura pana sa va vedeti cu toate formalitatile in regula, si-o s-aveti parte de castiguri, si veti recupera niste sume ratacite. 

FECIOARA - O confirmare dintr-un birou de sefi, ca veti gasi sprijin, intelegere la mai marii vostri si or sa va iasa proiectele. Demersuri in forta sa rezolvati treburi care va storc de multa energie si sa doborati niste obstacole, sa faceti progrese pe mai multe planuri.

BALANTA - O veste buna de la cineva despre care nu mai stiati nimic si puteti spera la un reviriment al relatiei. O sa puteti definitiva o situatie, obtineti toate aprobarile pentru care v-ati luptat de la inceputul anului, si-ncepeti ceva care sa va propulseze in varful ierarhiei.

SCORPION - V-ati putea petrece seara in compania unui prieten sau a unei prietene care-o sa va inspire, sa gasiti niste solutii de viata. Va trebui sa reglati o situatie mai complicata, cu cineva din familie si sa fie liniste in relatie, sa va placa la fel de mult ca pe vremuri s-ajungeti acasa.

SAGETATOR - Se poate sa aflati cauza unei absente din viata voastra, de ce nu v-a mai cautat cineva si sa luati o decizie in acest sens. Noutati care va starnesc interesul pentru afaceri ori pentru studii si o s-aveti de unde s-alegeti, sa faceti exact ce vi se potriveste.

CAPRICORN - Cu partenerul de cuplu se poate s-aveti mici dispute, pe tema banilor, a cheltuielilor pe care-ati vrea sa le reduceti. Se poate sa fiti in tratative pentru o noua afacere si sa fie o adevarata provocare, poate o sa dati si concurs pentru o functie.

VARSATOR - O sa va mai relaxeze o iesire, dupa orele de program cu niste buni prieteni, sa dati deoparte stresul de zi cu zi. O sa va interesati de banii din cont, poate faceti un transfer, cereti o reesalonare a ratelor, ca sa va fie mai usor dupa concediu, sa puteti respira.

PESTI - E posibil sa va caute cineva care vrea sa aveti o explicatie, sa puteti continua o relatie de cuplu care inca mai are potential. Ati putea putea primi o confirmare, c-ati fost angajati undeva, c-ati luat un examen, ca puteti capata o functie sau c-ati castigat un proces.

Sursa: Stirile ProTV