HOROSCOP! Află ce-ți rezervă astrele astăzi

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șanse mari de câștig azi, în special dacă participă la un concurs, o competiție sportivă sau joacă la jocurile de noroc. Pe de altă parte, vor simți nevoia să se impună în relația de cuplu, iar pentru cei care-și doresc un copil se crează un context astral favorabil. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să nu mizeze pe sume mari de bani.

Taur

Cei născuți în zodia Taur trec printr-o etapă defavorabilă din punct de vedere al concentrării, situație cauzată fie de oboseala acumulată, fie de activitățile casnice sau extra job care îi acaparează. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi îndeamnă pe nativi la o reevaluare a priorităților și la mai multă odihnă. Sunt situații în care dorința acestor nativi de a fi în frunte, de a ieși victorioși, nu face altceva decât să-i epuizeze mai rău și să le pună piedici.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni care au rude, prieteni, cunoștințe în străinătate se pot aștepta la vești de la aceștia. Pot primi informații ușor confuze sau contradictorii și va depinde strict de ei ce valoare vor da contextului. Cei care se pregătesc de călătorii, deplasări, mutări dincolo de granița țării pot avea parte de aprobări, deși în prima etapă vor fi ușor dezamăgiți și-și vor pierde încrederea în reușita actului în sine.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac care au de rezolvat chestiuni administrative, legate de instituții ale statului sau de persoane cu funcție publică, se anunță o zi anevoioasă. Pot avea parte de întorsături de situație, blocaje și tensiuni de natură să-i dezechilibreze psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să apeleze ca răbdare și la diplomație.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea tendința să exagereze cu autoritatea, atât la locul de muncă, cât și în familie, context care le va aduce neînțelegeri și conflicte. Vor crede că ei dețin adevărul absolut și vor face tot ce le stă în putință pentru a-l impune și celorlalți. Horosocopul de azi pentru zodia Leu îi îndeamnă pe nativi la cumpătare și la menținerea unui ton favorabil dialogului.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară nu se vor simți în apele lor astăzi, starea generală de sănătate dându-le de furcă, în special în zona cardiovasculară. Nativii Fecioară pot avea palpitații, tensiune crescută, dureri de cap, dar și stări de nervozitate și irascibilitate greu de controlat. Horosocopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să nu facă efort fizic mare și să renunțe la activitățile sportive, antrenamentele, care îi suprasolicită fizic. Odihna este recomandată din plin.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea ocazia să afle lucruri noi despre partener, nu neapărat secrete, cât detalii din trecut. Este posibil ca acestea să fi fost tot timpul vizibile, iar nativii să nu le fi dat importanță, iar acum să le pună într-o altă lumină. Pot avea parte de trăiri intense, ciudate, și se vor simți aleși, speciali, dorind să vadă profunzimea situației. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să rămână ancorați în realitate, chiar dacă spiritual vor simți că plutesc.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de aprecierile celor din jur care îi iau drept etalon, atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Primesc aplauze, chiar premii și distincții, complimente și reușesc o reabilitare a imaginii care le va da curaj să inițieze demersuri în viitor de natură să le schimbe statutul. Poate fi vorba de avansare în funcție, dar și de dobândirea rolului de lider în cadrul cercului de prieteni sau chiar al familiei. Vor fi ascultați mai mult și horoscopul de azi pentru Scorpion îi îndeamnă pe nativi să profite de acest context pentru a spune lucrurilor pe nume.

Săgetător

Pentru cei născuți în zodia Săgetător este momentul gândurilor înalte, revoluționare, și ideilor mărețe și strălucite. Vor fi deschiși la noi oportunități și vor da valoare lucrurilor prin prisma unei noi viziuni. Nu este exclus să aibă o sclipire de moment care să le schimbe viața. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi îndeamnă pe nativi să aibă încredere mai multă în ei înșiși, dar și în intuiția lor. Chiar dacă pe moment au impresia că este un gând copilăresc, naiv, să nu-l dea deoparte, ci să-l pună în practică, chiar dacă inițial va fi abordat doar la stadiul de joacă.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-o etapă mai puțin favorabilă la capitolul financiar. Poate fi vorba de eșecul unor investiții, plăți amânate menite să întârzie dezvoltarea sau evoluția unui proiect sau chiar pierderea unei sume de bani. Horosocoul de azi pentru zodia Capricorn îi îndeamnă pe nativi să fie foarte atenți la toate plățile și încasările pe care le fac și să nu exagereze cu cheltuielile.

Vărsător

Stresul și oboseala acumulată în ultima perioadă încep să fie resimțite din ce în ce mai mult, iar cei născuți în zodia Vărsător vor deveni irascibili și vor avea tendința de a-și revărsa nervii pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi îndeamnă la relaxare și odihnă. Ar fi indicat să-și ia câteva zile de concediu doar pentru a-și reechilibra somnul.

Pești

Cei născuți în zodia Pești își canalizează toată energia asupra muncii și fac tot ce le stă în putință să iasă în evidență, iar aprecierile nu vor întârzia să apară. Vor avea succes într-un proiect și vor fi dați ca exemplu. Nu sunt excluse exploziile nervoase. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi îndeamnă pe nativi să nu se suprasolicite, în special cei care au probleme cardiovasculare, legate de circulație sau de de sistemul osos.