HOROSCOP! Află ce-ți rezervă astrele astăzi!

Berbec. Se pare că nu sunteți în formă și nu va simțiți in stare să terminați o lucrare importantă. Va sfătuim să nu va asumați noi responsabilități, pentru că riscați să va irosiți energia. În partea a două a zilei s-ar putea să fiți invitat la o petrecere, unde aveți șanse să va simțiți excelent alături de partenerul de viață și de prieteni. 

Taur. În prima parte a zilei o cunoștință v-ar putea solicita sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urmă căreia puteți câștiga și dumneavoastră pe plan financiar. Este indicat să evitați speculatiile de orice natură. După o zi destul de agitată, aveți posibilitatea să petreceți o seară romantică împreună cu persoană iubită. 

Gemeni. O ruda mai in varsta v-ar putea ajuta sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Se pare ca simtul practic nu prea va ajuta astazi. In schimb, puteti sa contati pe sprijinul familiei si al prietenilor. Este in interesul dumneavoastra sa evitati discutiile in contradictoriu.

Rac. Este posibil că un prieten să va propună să va asociați într-o afacere. Eastrolog.ro va sfătuiește să nu luați o decizie astăzi, pentru că riscați să nu fie cea mai bună. Relațiile sentimentale ar trebui să decurgă foarte bine. Sunt șanse să petreceți o seară romantică în compania partenerului de viață. 

Leu. Este posibil ca un prieten sa va propuna sa va asociati intr-o afacere. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu luati o decizie astazi, pentru ca riscati sa nu fie cea mai buna. Relatiile sentimentale ar trebui sa decurga foarte bine. Sunt sanse sa petreceti o seara romantica in compania partenerului de viata.

Fecioară. În prima parte a zilei se întrevăd mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Eastrolog.o va recomanda să nu va faceți un program strict pentru azi, pentru că este posibil să fiți nevoit să-l schimbați de câteva ori pe parcursul zilei.  
 Este o zi favorabilă rezolvării problemelor financiare. Puteți să va bazați pe intuiție. Veți avea parte de un nou început. Sunteți nativii care trec printr-o transformare benefică. Era timpul!

Balanță. În cursul dimineții s-ar putea să fiți cam confuz. Eastrolog.ro va recomanda să amânați deciziile de afaceri, oricât ar părea de urgente, pentru că există riscul să luați decizii greșite, cu consecințe grave. În schimb, pe plan sentimental parcurgeți o perioadă favorabilă, în care predomina romantismul, ceea ce va ajută să va păstrați moralul ridicat. 

Scorpion. În prima parte a zilei se pare că nu va reușește mai nimic și simțiți că va irosiți energia. Prietenii și familia va înțeleg și va ajută. Eastrolog.ro va sugerează să fiți prudent și să nu refuzați ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie. 

Săgetător. Nu este o zi bună pentru investiții sau pentru afaceri. În cursul dimineții s-ar putea să primiți o veste de la o rudă apropiată, care va determină să va schimbați planurile în legătură cu o călătorie. Va sfătuim să evitați activitățile care necesită atenție și putere de concentrare. 

Capricorn. Astazi nu este recomandabil sa va asumati noi responsabilitati la locul de munca. Amanati deciziile importante si pastrati-va calmul in discutiile cu colegii! Situatia financiara ar trebui sa fie destul de buna, dar simtul practic este redus si va poate crea probleme in afaceri.

Vărsător. Grijile pe care vi le faceti nu par sa fie justificate. Aveti sanse reale de reusita, atat pe plan social, cat si sentimental. Nervozitatea pe care o resimtiti este cauzata de oboseala acumulata. Eastrolog.ro va recomanda sa va ocupati de activitati de rutina si sa va odihniti mai mult.

Pești. In prima parte a zilei aveti tendinta de a fi cam confuz si s-ar putea sa nu-i intelegeti corect pe cei din jur. Se pare ca nici intuitia nu va ajuta astazi, dar va puteti baza pe sfaturile unei rude mai in varsta. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati intalnirile de afaceri si sa amanati deciziile importante.


sursa: Antena 1