HOROSCOP! Află ce-ți rezervă astrele astăzi!

Berbec. Dacă intenționați să demarați o afacere sau un proiect nou, puteți fi optimist. Aveți șanse să găsiți cea mai bună cale de a va pune planurile în aplicare și de a obține susținere financiară. În ceea ce privește sănătatea nu se întrevăd probleme deosebite, dar va sfătuim să acordați mai mult timp odihnei. 

Taur.
privește banii, chiar dacă situația actuală nu va încânta, puteți conta pe sprijinul unei persoane apropiate. Atenție la tendința de a neglija chestiuni importante în activitatea profesională și în afaceri! 

Gemeni. In prima parte a zilei s-ar putea sa intampinati mici dificultati financiare, dar sunt sanse sa le depasiti destul de repede. Contextul astral de azi este favorabil activitatilor artistice, și nu proiectelor financiare. V-ați putea confrunta cu ghinion. Talentul, creativitatea si originalitatea va pot ajuta sa va faceti remarcat in societate. Va recomandam sa nu neglijati problemele familiale.

Rac.  S-ar putea ivi șansa să faceți cunoștință cu o persoană importantă, cu experiență în afaceri, care este dispusă să va învețe câte ceva. S-ar putea că această întâlnire să va stimuleze să faceți planuri îndrăznețe. Dacă sunteți perseverent și aveți răbdare, puteți reuși tot ce v-ați propus. Eastrolog.ro va sfătuiește să nu va bazați doar pe intuiție și să analizați totul la rece. 

Leu.  Se anunța o zi obositoare, cu multă alergătura, dar rezultatele eforturilor depuse pot fi deosebite. Se pare că va pregătiți pentru o călătorie în interes profesional sau de afaceri, care ar putea reprezenta un mare pas înainte în carieră. Partenerul de viață va încurajează. Va sfătuim să nu neglijați odihnă. 

Fecioară.  S-ar putea să va preocupe finalizarea unei lucrări de reparații sau modernizare în locuința. O persoană apropiată ar putea fi dispusă să va ajute cu bani, dar va încerca să-și impună ideile. Va sfătuim să evitați o ceartă, pentru că riscați să rupeți relațiile! În general, azi ar fi bine să evitați orice discuție în contradictoriu. Ghinion cumplit în ce privește relațiile.

Balanță. Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema legata de locuinta. Daca v-ati propus sa cumparati o locuinta noua, azi s-ar putea sa descoperiti o oportunitate care corespunde dorintelor si posibilitatilor dumneavoastra. 
Este posibil ca o femeie mai in varsta din familie sa se opuna planurilor dumneavoastra, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va lasati influentat.

Scorpion. Se intrevede o zi buna pe plan profesional si in afaceri, dar si in viata personala si sociala. In prima parte a zilei sunteti plin de energie si reusiti sa-i mobilizati pe cei din jur. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa profitati de ideile originale care pe care le aveti astazi. Aveti posibilitatea sa faceti planuri de viitor pe termen lung.

Săgetător.  În prima parte a zilei aveți posibilitatea să găsiți o soluție originală pentru o problemă profesională. Nu ar fi de mirare că unii colegi să devină invidioși și să înceapă să va bârfească.  După-amiază s-ar putea că o persoană mai în vârstă să va facă reproșuri nemeritate. Va recomandăm să nu va lăsați provocat, deoarece ghinionul ar putea face ca tot ce ați construit dimineața să se destrame seara!

Capricorn. S-ar putea sa incepeti un proiect nou, la care va ganditi de ceva vreme. Aveti toate sansele ca proiectul sa reuseasca si sa va aduca beneficii frumoase. Ar fi bine sa acceptati ajutorul unui prieten, ca sa treceti cu bine peste toate obstacolele. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic si sa nu provocati discutii in contradictoriu. Evitati speculatiile!

Vărsător. Aveti idei originale, care va ajuta sa obtineti castiguri suplimentare. O persoana apropiata ar putea sa va propuna sa colaborati intr-o afacere sau sa va ofere un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu acceptati oferta pana cand nu o analizati cu atentie. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viată. S-ar putea ca totul să fie năruit de ghinion.

Pești.  Este o zi buna pentru a pune bazele unor colaborari sau asocieri si pentru a lua decizii in privinta unor contracte sau investitii. In plan sentimental, totul ar trebui sa decurga fara probleme. Contextul astral al zilei este favorabil planurilor de viitor. Chiar daca sunteti convins ca aveti dreptate, va recomandam sa respectati parerile celorlalti.

sursa: Antena 1