Horoscop 7 iunie 2021. Neînţelegeri între prieteni şi o dovadă de curaj | Sursa Ta


Pentru unii dintre nativi banii reprezintă subiectul principal, pentru alţii noi parteneriate de afaceri. Cert este că iubirea nu prea îşi face simţită prezenţa.

 

Berbecii nu trebuie azi să dea sau să primească bani. Încercaţi să amânaţi orice tranzacţie şi să vă feriţi de cheltuieli, pentru că există riscul să nu fie de folos ceea ce cumpăraţi, spun astrele.

Taurii au de clarificat ceva legat de o femeie. Este momentul să vă exprimaţi punctul de vedere şi să vă folosiţi de toată puterea voastră de convingere.

E o zi foarte activă pentru Gemeni. Comunicaţi cu uşurinţă şi vă împărtăşiţi ideile astfel încât cei din jur nu au cum să vă refuze.

Racii, în schimb, trebuie să aibă grijă la 2 lucruri. Zona financiară, unde puteţi pierde bani sau să aveţi de plătit nişte taxe în plus, şi zona birocratică - nu semnaţi nimic, pentru că şi asta s-ar putea să vă coste.

Din punct de vedere emoţional Leii sunt puţin haotici. Aveţi idei foarte bune, dar modul de exprimare nu este cel mai fericit şi s-ar putea să nu vă faceţi înţeleşi.

Nativii Fecioară au o zi intensă în care trebuie să rezolve nişte probleme legate de o persoană mai tânără. La job pot apărea situaţii încurcate pe care trebuie să le elucidaţi.

Dacă Balanţele trebuie să ia hotărâri privind un parteneriat, o asociere sau semnarea unui contract, nu este recomandat să o facă azi, ci doar să analizeze foarte bine.

Scorpionii pot avea imunitatea scăzută sau probleme legate de alimentaţie. Aveţi grijă de sănătatea voastră şi încercaţi să vă revizuiţi stilul de viaţă.

Săgetătorii primesc veşti neplăcute din străinătate. Gândiţi-vă de 2-3 înainte să luaţi o decizie. Este mai degrabă o zi bună pentru studiu şi activităţi de rutină.

Capricornii îşi pot rezolva nişte probleme financiare, fie vă achitaţi datoriile, fie un împrumut. Şi pentru voi studiul reprezintă tema zilei.

Dacă Vărsătorii aveau dubii în privinţa activităţilor aflate în stanby, astăzi le pot relua. Sunteţi susţinuţi în soluţionarea chestiunilor restante.

Iar nativii Peşti iau decizii bune, poate privind o asociere sau renunţarea la o situaţie fără beneficii.


Sursa: observatornews.ro