Horoscop 5 iunie 2021. Unii nativi au de luat o decizie privind cariera sau dragostea  | Sursa Ta

Începem weekend-ul cu veşti bune în dragoste. Ne putem consolida parteneriatele şi avem mai mult curaj să discutăm chestiunile delicate pe care le-am tot evitat în ultimul timp.

Berbecii au de luat o decizie privind cariera sau dragostea. Nu faceţi compromisuri, dar cel mai important este să vă ascultaţi intuiţia, spun astrele.

Taurii tind să îi favorizeze pe cei din jur, însă, asta se poate întoarce împotriva lor. Nu ar fi o idee rea să fiţi puţin mai fermi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni.

Veştile bune vin din străinătate în ceea ce îi priveşte pe Gemeni. Pot fi legate de studii, de un job sau chiar de o relaţie de iubire.

Nu este ziua bună ca Racii să cheltuiască bani, decât dacă este ceva urgent. Axaţi-vă mai bine familie şi prieteni.

Leii sunt predispuşi la conflicte. Deşi răbdarea vă e pusă la încercare, dacă daţi dovadă de înţelegere veţi avea mult mai mult de câştigat decât dacă ieşiţi învingător într-o discuţie.

Nativii Fecioară ar trebui să se focuseze pe starea lor de sănătate, atât fizică, cât şi psihică. Poate aveţi nevoie de o pauză, mai ales că este weekend.

Balanţele se pot gândi să-şi înceapă propria afacere. Intuiţia vă ajută enorm, dar şi sfaturile persoanelor în care aveţi încredere.

Comunicarea este punctul forte al Scorpionilor. Vă puteţi folosi de ea dacă aveţi de rezolvat chestiuni ce ţin în special de viaţa amoroasă.

Săgetătorii, în schimb, sunt foarte agitaţi, aşa că nu este recomandat să semneze acte azi. Sunteţi avantajaţi, însă, în relaţia de iubire sau dacă sunteţi singuri şi vă căutaţi jumătatea.

Capricornii trebuie să fie atenţi cum reacţionează în situaţiile delicate. Totul se poate întoarce împotriva voastră dacă nu vă măsuraţi cuvintele cu grijă.

Vărăsătorii, însă, beneficiază de creativitate, stabilitate şi intuiţie. Încercaţi să le folosiţi pe toate trei pentru rezultate excelente, mai ales în dragoste.

Iar Peştii se ocupă de acte şi documente. Veţi avea de semnat ceva legat de o vânzare, o cumpărarea sau achiziţia unei case.

 

Sursa: observatornews.ro