Horoscop 17 noiembrie 2020.Berbecii ajung la concluzii în care cred, fără să le analizeze destul la rece

Berbecii ajung la concluzii în care cred, fără să le analizeze destul la rece.

Horoscop Berbec: 
Amesteci lucruri care nu ar trebui amestecate, ajungi la concluzii în care crezi, fără să le analizezi la rece și spui tot ce îți trece prin minte. Toate sunt ingredientele unor conflicte gratuite.

Horoscop Taur: 
Treci foarte ușor la atitudinea ta dură, din convingerea, eronată, că numai așa poți să te aperi de atacurile celorlalți. Ar trebui să vezi dacă ceea ce consideri atac e chiar așa. 

Horoscop Gemeni: 
Ești gata să ignori orice regulă, chiar și pe cele de bun simț, doar ca să te asiguri că vei avea câștig de cauză într-o dispută stupidă pe care ar trebui doar să o ignori. 

Horoscop Rac : 
De la atitudinea delicată din zilele trecute, treci la o stare de iritare vizibilă, care nu va aduce nimic bun nimănui. Tu doar te vei consuma inutil, iar cei din jur vor reacționa cum știu ei mai bine. 

Horoscop Leu : 
Situația nu este, nici pe departe, atât de dificilă pe cât o vezi tu astăzi. Va trebui să treci singur peste obstacolele evaluărilor greșite și să îți ții sub control tendința de a exagera unele probleme. 

Horoscop Fecioară: 
Este important să îți păstrezi cumpătul și să nu te lași în voia unor emoții negative care nu doar vor încurca treburile, ci pot complica și relații care contează pentru tine.

Horoscop Balanță : 
Ai ceva de învățat din complicațiile care tot apar în familie. Numai că astăzi nu vei avea nici dispoziția necesară, nici înclinația de a ajunge la concluzii înțelepte. 

Horoscop Scorpion: 
E multă tensiune în aer și va fi mai greu decât de obicei să obții cooperarea celor din mediul de la serviciu sau din familie. Dacă ești obișnuit să fii diplomat, ai o oarecare șansă. 

Horoscop Săgetător: 
Viteza cu care vrei să le vezi pe toate aranjate așa cum îți dorești, fără să iei în calcul alte aspecte, poate duce la alte și alte complicații pe care nici nu vei mai dori să le rezolvi. 

Horoscop Capricorn: 
De la tine pornește impulsul pentru o nouă etapă de război cu cei din familie sau cu propriul trecut cu care nu vrei să faci pace pentru că, poate, nu știi că de acolo vin cele mai multe probleme din prezent.

Horoscop Vărsător: 
Este alegerea ta să intri în conflict cu cei din anturajul apropiat sau să escaladezi anumite conflicte deja pornite. Problema e că nu rezolvi nimic așa. 

Horoscop Pești: 
Ești puțin derutat de unele dezamăgiri care au o oarecare bază, dar nu e atât de importantă cât să fie considerate copleșitoare, așa cum le vei vedea astăzi.


Sursa: libertatea.ro