Horoscop 17 august 2020. Surpriză pentru persoana iubită şi o dovadă de curaj

Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului mai ales din punct de vedere sentimental.
Ziua tuturor posibilităţilor pentru Săgetători iar Scorpionii poartă astăzi discuții doar legate de bani.

Horoscop 17 august 2020 Berbec

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal vor avea parte de o frumoasă surpriză din partea persoanei iubite în această zi. S-ar putea să vă petreceţi timpul într-o locaţie aleasă special pe gusturile voastre, având ca scop sărbătorirea unui eveniment important din viaţa voastră. Ar fi momentul potrivit să discutaţi şi despre viitor, despre viitorul în doi.

Horoscop 17 august 2020 Taur

Nativii Taur îşi dau seama astăzi că o persoană apropiată le trădează încrederea, fie cu un lucru minor, fie cu ceva extrem de important care le poate periclita viaţa amoroasă ori chiar profesională. Aveţi mare grijă, fiţi cu ochii în patru, purtaţi o discuţie şi aflaţi care sunt motivele trădării, iar dacă nu ajungeţi la o concluzie care să vă mulţumească ar fi indicat să păstraţi de acum distanţa.

Horoscop 17 august 2020 Gemeni

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor trebuie să se gândească bine astăzi la opţunile pe care le au în ceea ce priveşte sfera sentimentală. S-ar putea să depuneţi prea mult efort, să vă oferiţi sufletul pe tavă pentru o persoană care nu merită în totalitate atenţia voastră. Concentraţi-vă asupra voastră mai mult, oferiţi-vă vouă această iubire şi contemplaţi asupra viitorului.

Horoscop 17 august 2020 Rac

Cine vă cunoaşte mai bine decât propria persoană, dragi Raci? Voi sunteţi cei mai în măsură să luaţi decizii importante care vă pot schimba definitiv traseul vieţii, mai ales din punct de vedere profesional. Aţi putea primi o ofertă generoasă de muncă, gândiţi-vă bine care sunt beneficiile şi ce nu vă prea surâde referitor la acest job. Totuşi, o schimbare este întotdeauna binevenită în viaţa voastră.

Horoscop 17 august 2020 Leu

Dacă sunteți plictisiți să vedeți aceleași fețe zi de zi, poate e timpul pentru anumite schimbări. Iar cel mai bine Leii ar trebui să privească spre trecut pentru a-și asigura un viitor liniștit. O legătură de mult uitată ar putea fi readusă la viață, poate cu un prieten din copilărie, poate cu o rudă cu care nu ați mai vorbit de mult timp. În mod sigur există cel puțin o persoană care v-a trezit interesul la un moment dat și cu care vă doriți să purtați noi discuții.

Horoscop 17 august 2020 Fecioară

Există posibilitatea să vă confruntați cu o situație nouă. Ideal ar fi să nu acționați cu o prudență exagerată, lucru care vă caracterizează, ci, mai degrabă, să luați cursul evenimentelor în piept și să fructificați la maxim momentele favorabile. Vă veți da seama că aveți mai multe lucruri în comun cu anumite persoane cărora nu le acordați prea multă atenție. Nu vă fie frică să creați o conversație care, în cele din urmă, se va dovedi a fi extrem de plăcută.

Horoscop 17 august 2020 Balanță

Nativii Balanță pur și simplu nu au chef de socializare astăzi. Cei mai mulți merg la muncă, își fac treaba și pleacă acasă. Evitați să vă implicați în prea multe discuții și vă gândiți în special la cum ați putea să vă bucurați mai mult de o seară liniștită, acasă. Este o perioadă în care rutina v-a acaparat și luați în calcul serios posibilitatea de a schimba locul de muncă doar pentru că simțiți nevoia unor noi provocări.

Horoscop 17 august 2020 Scorpion

Scorpionii poartă astăzi discuții doar legate de bani. Ajungeți în situația în care să faceți comparații între banii pe care îi dețineți și fondurile altor persoane. Ori aveți mai puțini bani decât vă doriți, și apare invidia, ori câștigați mai mulți bani decât v-ați fi imaginat și atunci intervine un oarecare sentiment de vinovăție față de celelalte persoane. Cert este că, indiferent de fondurile avute la dispoziție, ar trebui să căutați moduri de a vă simți bine care să nu implice cheltuieli prea mari.

Horoscop 17 august 2020 Săgetător

Ziua tuturor posibilităţilor. Depinde de tine să desenezi imaginea pe care vrei să o vezi, iar rezultatul poate fi unul pe care ţi-l doreşti foarte tare. Cantitatea de energie și munca pe care o depui în tot ceea ce faci va dicta rezultatul pe care îl obţii. Fii serios în legătură cu ceea ce îţi doreşti și fii dispus să lucrezi puțin mai greu și un pic mai mult, dacă este nevoie.

Horoscop 17 august 2020 Capricorn

S-ar putea să fii atras oameni de oameni foarte instabili emoţional în ultima perioadă, iar asta poate fi destul de frustrant. V-ar face bine să faceți o pauză de la oamenii care par întotdeauna să se decidă în ultimul moment. Apelați una sau două dintre persoanele pe care știți că puteți conta întotdeauna. Nu trebuie să vă tăiați niciodată legăturile cu oamenii care sunt siguri pe ei, însă varietatea este condimentul vieții și al prieteniilor!

Horoscop 17 august 2020 Vărsător

Simțul umorului poate fi cel mai eficient instrument pentru aprinderea unei scântei minuscule de romantism în cineva. Asta înseamnă că este o zi minunată pentru a flirta! Începeți o conversație cu o observație amuzantă și lăsaţi totul să vină de la sine. Nu este nimic rău în a flirta cu cineva, doar fiţi foarte atenţi ca persoana respectivă să nu fie deja...angajată într-o relaţie.

Horoscop 17 august 2020 Pești

Astăzi ar putea fi necesare câteva schimbări de ultimă oră, mai ales dacă veți călători sau veți participa la o întâlnire. Vestea bună este că mintea ta este este pregătită pentru orice test și vei putea să te adaptezi, indiferent de situaţie. Oamenii vor fi uimiți și impresionați!


Sursa: observatornews.ro