Horia Brenciu s-a vaccinat cu AstraZeneca la Ștefănești!

Celebrul om de televiziune și muzician Horia Brenciu s-a vaccinat anti-COVID la noi în județ, la Centrul de Vaccinare amenajat în orașul Ștefănești. Informația ne-a fost confirmată și de către edilul urbei, Nicolae Velcea.

„Eu nu mă ocup decât de asigurarea funcționării centrului, însă fiind vorba de un VIP, m-au anunțat și pe mine că Horia Brenciu s-a vaccinat la noi. S-a programat în platformă și i s-a administrat vaccinul când i-a venit rândul. Nu este singurul din afara județului care a ales Ștefăneștiul. Am avut mulți cetățeni din Giurgiu și Ilfov care au venit la Centrul de la Ștefănești, pentru că aici au găsit loc. Ne plângeam că oamenii sunt reticenți și iată că nu au fost suficiente locuri.”, ne-a declarat primarul Nicolae Velcea.

Horia Brenciu a fost imunizat pe 8 martie, cu Astra Zeneca, și, conform schemei, ar trebui să revină pentru rapel tot la Ștefănești. La centrul din orașul Brătienilor s-a creat și un flux pentru vaccinare cu Moderna, după cum ne-a mai explicat edilul Nicolae Velcea. 

 

Preluat: saptamanalul ancheta