Holcim a lansat „Zilele Internaționale ale Securității și Sănătății în Muncă 2017”!

Holcim România a lansat astăzi programul „Zilele Internaționale ale Securității și Sănătății în Muncă 2017”.
Obiectivul ambițios al companiei este de a-și menține progresul înregistrat în ultimul an de activitate pe această arie și ZERO accidente.
Astfel, 200 de activități au fost implementate în 25 de zone din țară, fiind vizați cei 800 de angajați și familiile acestora, clienți, subcontractori, furnizori, membri ai comunităților și autorități locale.

Campania din acest an „Stop acțiunilor nesigure” își dorește același rezultat ca și anul trecut, 365 de zile cu zero accidente în cadrul operațiunilor Holcim România.

În urma primei ediții a „Zilelor Internaționale ale Securității și Sănătății în Muncă”, în 2016, implicarea angajaților s-a concretizat în suma de 15.600 euro donată către patru cauze sociale din Câmpulung, Aleșd, Valea Plopului și București. Și în acest an, punctele acumulate de angajați în cadrul campaniei vor fi echivalate în sume direcționate pentru susținerea unor cauze sociale locale.

Numeroase activități de anvergură sunt programate să aibă loc, cum ar fi simulările majore de incendiu care implică multiple echipe de pompieri, cursuri de educație rutieră și conducere defensivă, cursuri tehnice privind standardele de siguranță, cursuri de prim ajutor, ateliere de nutriție, evenimente deschise pentru comunitate sau competiții sportive.