Update: Trimiși în judecată după ce au dat o spargere! Au fost opriți cu focuri de armă

UPDATE 23 APRILIE

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești au finalizat cercetările în dosarul întocmit în care trei argeșeni (doi bărbați din Bradu, iar unul din Topoloveni) au fost prinși în flagrant, în noaptea de 21 spre 22 martie, în timp ce furau bunuri dintr-o magazine a unei firme.

După audieri, pe 23 martie, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetaţi sub măsura preventivă de arest la domiciliu.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

 

UPDATE, ora 20:20

A fost depistat și al treilea bărbat, care se află acum la sediul Secției 4 pentru audieri.

UPDATE, ora 16:00

Doi dintre bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe langă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă. Al treilea bărbat, de 20 de ani, care a scăpat și este dat în urmărire.

Spargerea s-a petrecut în cartierul Craiovei din municipiul Pitești și a avut loc in doua nopți consecutive. In prima noapte hoții au furat un telefon mobil pe care l-au dus la amanet și au luat bani pe el. Au repetat lovitura și noaptea trecută când au plecat cu mai multe bunuri printre care două televizoare și o mașină de spălat. Ca să poată căra bunurile au împrumutat o mașină de la niște prieteni cărora le-au spus că pleacă la Craiova întrucât unul dintre ei s-a certat cu soția și vrea să se împace.

Numai că autoturismul a fost umplut cu bunurile furate. Polițiștii i-au prins în flagrant, iar atunci când au fost filmați au rupt-o la sănătoasa. Agenții au fost nevoiti să tragă cu pistoalele în aer. Prejudiciul, care a fost recuperat, se ridică la 5000 de lei.

Noaptea trecută trei barbati au fost surprinși de o patrula de ordine publica de la Sectia 4 Politie Pitesti in timp ce sustrageau bunuri dintr-o magazie a unei firme. Când i-au văzut pe polițiști hotii au fugit în directii diferite, iar cei doi politisti după ei.

CITEȘTE ȘI ... Se schimbă formula de calcul pentru ROBOR - Ministerul de Finanțe promite scăderea ratelor în lei

Au fost prinsi doi dintre barbati, dar nu mai după ce polițiștii au tras cu arma în aer. Acum hotii se afla la sediul politiei pentru audieri. În mașina cu care erau au fost găsite două televizoare și o mașină de spălat. Vor fi acuzați de furt calificat.