Hera`s Voice, primul podcast medical. Epidosul I: Cuplul şi Fertilitatea

Clinica Hera`s Med din Bradu, orientată pe sănătatea femeii şi a cuplului, vine cu încă o noutate pentru argeşeni, prin producţia primului podcast medical din judeţ, denumit Hera`s Voice. Podcastul este un fel de emisiune radio pe diferite teme, înregistrată, ceea ce înseamnă că o poţi asculta de câte ori vrei. Primul episod al  Hera`s Voice este On Air şi are ca temă Cuplul şi Fertilitatea. La întrebările adresate de gazda  Gabriella Teşileanu răspunde Marilena Băluţă, medic primar Obstretică Ginecologie, embriolog Senior. 


„De la 5 ani am spus că vreau să lucrez acolo unde vine Barza pentru că iubeam foarte mult copiii. Nu ştiam cum se numeşte specialitatea, ştiam că îmi doresc foarte mult să fiu medic. Am vrut să fac doar obstretică – ginecologie, nu am dorit altă specialitate. Aşa că am învăţat la rezidenţiat şi am făcut eforturi să obţin un punctaj mare, deoarece ginecologia se obţinea destul de greu. 
Mi-am dorit un podcast pentru abordarea subiectelor medicale într-un limbaj simplu, pe înţelesul tuturor, relaxat, în care medicul încearcă să fie prieten cu pacientul. Vor fi abordate şi alte teme medicale care nu ţin neapărat de Obtetrică - Ginecologie, cum ar fi senologia, îngrijirea gravidei pe parcursul sarcinii, îngrijirea nou-născutului, oncofertilitate, oncologie, cam tot ce ţine de acest domeniu medical. Toate proiectele care vor urma vor fi sub umbrela Hera`s Med.”, a explicat medicul Marilena Băluţă. 


Când trebuie pusă problema infertilităţii, care sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze atât femeia, cât şi bărbatul, care sunt primele analize pentru femei şi bărbaţi, ce se urmăreşte, cum se stabilesc soluţiile şi pentru ce tratamente se poate opta, care sunt preţurile pentru FIV sunt informaţii pe care le puteţi afla ascultând podcastul medical 

În curând și pe www.herasmed.ro