HBO 3 - gratis pentru 3 zile!

Programul tv HBO 3 anunță trei zile de gratuitate, doritorii fiind invitaţi să vadă cele mai noi producţii ale postului, dar şi producţii consecrate, transmite postul într-un comunicat.
Mai exact, în perioada 18 - 20 februarie, timp de trei zile, programul difuzat de HBO3 va fi disponibil fără abonament publicului român.
Programul cuprinde:
Sâmbătă, 18 februarie
De la 12:45 puteţi urmări primul episod din sezonul 4 al emisiunii Ştirile săptămânii cu John Oliver.
De la ora 16:25, începe maratonul „Togetherness/Sub acelaşi acoperiş“, un serial HBO, scris şi regizat de Jay şi Mark Duplass.
Seara continuă cu maraton „Divorce/Divorţ“. Primul sezon va fi difuzat în întregime la HBO3 începând cu ora 21:00.

Duminică, 19 februarie
Ziua debutează cu documentarul „A girl in the river: The price of forgiveness/O fată în râu: Preţul iertării“, care o are în centru pe o tânără care a supravieţuit momentului în care propria familie a încercat să o omoare în numele onoarei.
Miniseria „Olive Kitteridge“ începe de la ora 11:25.
Ziua la HBO3 continuă cu maratonul sezonului 5 din serialul original „Girls/Fetele“. Apoi va fi difuzat şi primul episod al sezonului 6 care a avut premiera pe 13 februarie la HBO.

Luni, 20 februarie
Începând cu ora 09:45, publicul va putea urmări miniseria „Mildred Pierce“ care oferă portretul unei femei unice şi independente care se luptă să-şi croiască o viaţă nouă pentru ea şi familia ei.
După-amiaza continuă cu două filme originale HBO: „Bessie“, de la 15:25, în care Queen Latifah o interpretează pe Bessie Smith, legendara cântăreaţă de muzică blues, şi „Hemingway şi Gellhorn“, de la 18:20, cu Nicole Kidman şi Clive Owen în rolurile principale.
Noua miniserie HBO, „Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate“, debutează la HBO3 de la ora 21:00.
Episodul 2 din „Girls/Fetele“, sezonul 6 şi ultimul, începe de la 22:00, iar de la 22:30 are premiera la HBO3 noul serial original HBO „Crashing/Punct şi de la capăt“.
Filmele originale Jocul se schimbă, „Temple Grandin“ şi primele episoade din „Vicepreşedinta“, „Îngeri în America“ sau „Cei rămaşi“ sunt alte titluri care vor putea fi urmărite weekendul acesta la HBO3.

Sursa Adevarul.ro