HARTA NEVĂZUTĂ A FEȚEI- Vezi zonele care reflectă sănătatea ta

HARTA NEVĂZUTĂ A FEȚEI- Vezi zonele care reflectă sănătatea ta! Cunoașterea acestor zone este importantă pentru prevenirea disfuncțiilor și ameliorarea durerilor.

La nivelul feței există mai multe zone care dezvăluie sănătatea unor organe aflate la distanță. Aceste zone prezintă o serie de terminații nervoase ale căror stimulare duce în mod indirect la reglarea funcțiilor unor organe specifice, aflate la distanță. Nu se știe exact care sunt aceste mecanisme, stiința nereușind încă să explice care ar fi legătura între organe și aceste zone cutanate.

Prin urmare reflexologia este mai mult o metodă de tratament și întreținere a sănătății ale cărei rezultate au fost culese prin aplicarea sa, decât prin explicarea acesteia ca mecanism medical. Deși nu poate fi explicată științific, totuși reflexoterapia prezintă rezultate certe încă de la începuturile aplicării sale.
Descoperă ce organe prezintă proiecție la nivelul feței și cum te poți ajuta de aceste informații! Cunoașterea acestor zone este importantă pentru că, prin masarea acestora, putem stimula funcțiile unor organe, putem preveni disfuncții și ameliora dureri.

Vezi în imagine organele care pot fi lucrate masând zonele reflexogene ale feței.

Sursa: kudika.ro