HAPPY MARIAGE - evenimente de vis în Piteşti

HAPPY MARIAGE - evenimente de vis în Piteşti. Noul centru de evenimente va fi deschis în această toamnă

Happy Marriage este cel mai nou centru de evenimente şi va fi deschis în această toamnă, însă deja s-a dat startul rezervărilor.  Este locul ideal pentru evenimentele speciale din viaţa dumneavoastră, de la nunţi la aniversări şi petreceri private.

Cele două corturi albe, aşezate într-o luxuriantă zonă verde,  oferă o ambianţă de vis, fiind decorate cu mult rafinament. Happy Marriage este situat în zona de nord a municipiului Piteşti, în apropierea centrului comercial Auchan Găvana. Spaţiul de parcare este unul generos, de 500 de locuri, aşa că nu veţi mai întâmpina probleme de genul „unde îmi las maşina?”.

Spre deosebire de celelalte centre existente, Happy Marriage aduce câteva elemente inedite, ce vă vor surprinde plăcut din primele clipe. Cum detaliile fac diferenţa, intrarea invitaţilor se va face pe o alee suspendată ce traversează o piscină.

Iniţiatorii au gândit soluţii pentru satisfacerea celor mai exigente solicitări. Pentru ca petrecerea să fie o reuşită, trebuie să mulţumeşti pe toată lumea. Astfel, a fost amenajată o terasă acoperită, dedicată fumătorilor. Aceştia au la dispoziţie şi un bar, pentru a putea servi şi o băutură sau o cafea.

De asemenea, nu au fost uitate nici familiile cu copii. Părinţii vor putea sta liniştiţi, deoarece micuţii au la dispoziţie un loc de joacă foarte antrenant, cu tobogane şi alte echipamente de agrement. 

Preparate ca la masterchef

Un chef se va ocupa de pregătirea şi aranjarea preparatelor culinare ce vor face deliciul evenimentului dumneavoastră. Happy Marriage a conceput trei tipuri de meniuri, de la unul de bază, la unul premium, însă acestea sunt adaptabile în funcţie de bugetul pe care îl aveţi la dispoziţie şi, de asemenea, pot răspunde cererilor speciale. Meniurile all inclusive au în ofertă şi cafeaua, răcoritoarele şi băuturile fine. În funcţie de numărul invitaţilor, aveţi la dispoziţie două corturi. Un cort mare, cu o capacitate de maximum 500 de persoane, ce poate fi amenajat şi pentru 350, şi un cort mic, cu capacitate de maximum 220, adaptabil la 150.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0732.001.000.

De asemenea, puteţi vizita şi pagina de Facebook „Happy Marriage”, pentru a solicita informaţii sau pentru a lăsa comentarii.