Halloween De Poveste la Jupiter City Pitești

Atunci cand se apropie Halloweenul parintii sunt foarte preocupati de cum sa isi costumeze copiii pentru a fi in centrul atentiei. Daca nu au copii, oamenii sunt preocupati de propriile persoane sau de cei mai buni prieteni: animalele de companie.

Jupiter City Pitești vă oferă alternativa potrivită!
Pe 28 octombrie, de la ora 17.00, cei mici sunt invitati la Jupiter City pentru petrecerea de Halloween!
Intr-un decor bantuit de distractie toti copiii sunt asteptati cu vata de zahar, popcorn, stand pentru maini de ceara, nisip kinetic, atelier de pictura si o delicioasa placinta cu dovleac.


Cum ne costumam copiii de Halloween!

Daca esti in pana de idei, in continuare poti afla cateva idei de costume pentru copii. 

Chiar daca micutul tau nu merge in picioare, il poti pregati pentru marea seara. Acopera-i patutul intr-un material verde, adauga cateva frunze in culori ruginii, un dovleac si alte cateva fructe pe el. Cand vine randul copilului, imbraca-l intr-un costumas verde si "micul agricultor" este gata de petrecere.

Fluturii sunt la fel de frumosi ca si ingerii. Copilul tau este un mic ingeras, care prinde culoare intr-un costum de fluture. Peste cativa ani cand copilul tau va fi mai mare si te vei uita la pozele cand purta acest costum sigur iti vei dori sa fie din nou un mic ingeras.