Ai nevoie de o hală metalică? Doar aici găseşti soluţia unei clădiri inovative!

Cauți hale metalice? Ferme metalice? Cladiri industriale? Workshopuri sau showroomuri?

Hale Metalice TBM este soluția ideală!
Grupul TBM concepe, dezvoltă și produce clădiri inovative, hale metalice prefabricate și modulare.
Fiecare parte a clădirii este atent concepută și produsă pentru a satiface dorința clientului. Hala este ansamblată la locul contrucției ca un puzzle imens, oferind la final o clădire ingenios concepută.
Grupul TBM administrează cladiri industriale de la faza de desing până la faza de asamblare. Fiecare pas este controlat meticulos, deținând toate utilajele aferente lucrărilor.

Din ce sunt alcătuite aceste hale metalice?
• Cadru metalic (structura realizata din profile Euro, cadre de fronton, cadre curente, contravantuiri, organe de asamblare);
• Pardoseli elicopterizate cu quartz;
• Sistem de acoperis si pereti de inchidere (panouri sandwich de diferite grosimi, vopsite electrostatic);
• Elemente de tinichigerie (bordura de coama, de fronton, de colt, sorturi de streasina);
• Sisteme de scurgere a apelor pluviale (jgheaburi, burlane, accesorii).

Portofoliul organizației este bogat în cereri, nu numai din județul nostru, cât și din afara granițelor Argeșului.
Cea mai nou proiect al grupului TBM în executarea de hale metalice a fost magazinul Carrefour Market - Militari Residence, proiect finalizat în doar trei luni.

TBM Grup - partener serios!
Grupului îi este recunoscută munca, calitatea și eficiența prin Sistemului de Management al calităţii în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, renumele societății fiind menționat pe piaţa construcţiilor de hale metalice.


TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.

Încă nu ești convins? Sau vrei mai multe informații? Vezi AICI site-ul dedicat.