Hală de vânzare sau închiriere! Construcție marca TBM!

Grupul TBM anunță pe pagina sa de socializare vânzarea sau închirierea unei hale, marca TBM.
Vorbim despre spațiu de depozitare logistică sau producție, cu o suprafață de 1000 de mp, din care 120 de mp reprezintă spațiu de birouri, amplasat a etajul clădirii.
Hala este situată în zona Chiajna centură și deține teren de 2500 de mp.

TBM Grup - partener serios!

Construcția are o lățime de 17 m, o lungime de 50 m și înalțime de 8 m utili. În plus, există posibilitatea dotării cu un pod rulant.
De asemenea, hala are acces la toate utilitățile, drum asfaltat, curent trifazic, apă curentă și gaze.

Prețul acesteia este de 650 000 euro sau 7000 euro/ lună - închiriere.

Accesati TBM Grup


Termenul de finalizare a halei este septembrie 2017.

Pentru detalii sau informații suplimentare, puteți suna la numărul de tel: 0727 356 155 - Marian Cazacu.

 

TBM Grup este singura companie argeșeană care crește constant, se dezvoltă pe tot mai multe domenii, poate găsi soluțiile cele mai eficiente, adaptându-se la cerințele unei piețe în continuă schimbare.
TMB s-a dezvoltat pe mai multe ramuri, serviciile sale acoperind un domeniu de activitate larg: Hale Metalice, Soluții de Iluminat LED și Case pe structură metalică.
Grija pentru mediu și pentru dorințele clienților a determinat echipa TBM să construiască schelete metalice pentru a avea un impact minim asupra mediului; să găsescă soluții curate și eficiente de iluminat și să ofere soluții profesionale pentru a avea clienți mulțumiți și parteneriate pe termen cât mai lung.
TBM se mândrește cu peste 360 de proiecte de succes atât în domeniul construcției de Hale metalice și a Caselor pe structură metalică, dar și în domeniul soluțiilor de iluminat economic LED.
Performanța și profesionalismul grupului TBM a fost răsplătit cu 10 premii în Industria de profil dar și în management.