Haine noi pentru Jocurile Olimpice de la Rio!

Haine noi pentru Jocurile Olimpice de la Rio! Uite cum arată ținuta oficială a echipei României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro!

Ținuta oficială pe care membrii delegației României o vor purta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro a fost prezentată miercuri seară de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, în cadrul unui eveniment de gală organizat pe esplanada sediului COSR, potrivit Agerpres.

Echipamentul sportiv, realizat de compania italiană Kappa, este alcătuit din pantaloni bleumarin, tricouri albe, galbene și roșii și treninguri bleumarin. Ținuta casual a sportivilor români la Rio aparține brandului Louis Purple (Franța) și este compusă din sacou bleumarin și pantaloni albi la bărbați, respectiv sacou alb și fustă albastră pentru femei. Ținuta elegantă, alcătuită atât la bărbați cât și la femei din costum bleumarin, cămașă albă și cravată bleumarin, este realizată de aceeași companie franceză. De asemenea, încălțămintea este oferită de producătorul danez Ecco.

Prezentarea celor trei rânduri de ținute a fost realizată de componenții lotului de scrimă de tineret al României, în absența sportivilor care vor participa la JO 2016, aceștia aflându-se în stagii de pregătire centralizate.

În cadrul festivității a fost lansată o aplicație de mobil intitulată „Team Romania”, disponibilă pentru telefoanele care rulează sisteme Android și iOS, prin care utilizatorii pot afla informații despre sportivii români și rezultatele acestora la Rio de Janeiro.

Sursa: Agerpres.ro