HAIDEȚI LA SPECTACOL! Începe cea de-a VIII-a ediție a Festivalului ”Sus pe Argeș la izvoare”!

În primele zile ale lunii următoare, mai exact în perioada 2-3 noiembrie, Consiliul Județean Argeș, prin intermediul Școlii Populare de Arte Pitești, va organiza cea de-a VIII-a ediție a Festivalului-concurs național de interpretare vocală și instrumentală ”Sus pe Argeș la izvoare”.

Evenimentul va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Pitești, începând cu ora 18.00. Cu prilejul acestei manifestări, au fost invitați să participe la spectacol mai mulți interpreți: George Mărgineanu, Mădălina Lupu, Cătălina Anton, Nicolae Martin, Mihaela Pițigoi, Elena Sima, Vasile Răducu, invitata specială fiind Veta Biriş, care va susţine un recital acompaniată de Corul Seminarului Teologic Curtea de Argeş.

Anul acesta, ca o noutate, pentru o mai mare credibilitate în fața instituțiilor și festivalurilor-concurs similare din țară, a soliştilor care vor să participe, precum şi pentru un plus de culoare şi diversitate, din Argeş nu va fi admis decât un reprezentant pentru fiecare secțiune.

 

Intrarea la Festivalul-concurs ”Sus pe Argeș la izvoare” se face pe bază de invitație, care pot fi procurate zilnic, de la sediul Școlii Populare de Arte Pitești, Bd. Republicii nr. 66, între orele 08.00 și 16.00.

Vă aşteptăm alături de noi, să zicem toți, din sufletul: ”Doamne, ocroteşte-i pe români!