Hai să-l aducem pe EDI NONU acasă!

Hai să-l aducem pe EDI NONU acasă! Nu sunt bani pentru repatrierea şi înmormântarea tânărului

Prietenii şi familia lui Edi Nonu strigă după ajutor!

Trupul lui Edi trebuie repatriat, iar costul este imens pentru părinți lui. Tratamentul costisitor i-a secat pe părinții băiatului de orice resursă financiară,  iar acum se află în imposibilitatea de a-și aduce copilul acasă.

In ultimii cinci ani de coşmar aceștia au ajuns să-și ipotecheze casa, vânzând tot ce aveau și ajungând să își facă datorii foarte mari numai în speranța că își vor salva fiul. De aceea, cerem o mână de ajutor tuturor celor care sunt solidari acestei povești triste.

CITIŢI ŞI... ADIO, EDI! Vezi tragica poveste a lui Eduard Nonu!

Edi a plecat dintre noi mult prea devreme, iar vestea ne-a bulversat pe toți cei care l-am cunoscut. Acum nu rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul lui şi să depunem toate eforturile ca trupul său să se întoarcă acasă.

Repatrierea costă 2500 de euro și în jur de 1000 de euro înmormântarea şi pomana, bani de care părinții tânărului nu dispun  în acest moment.

Cei care doresc să ajute financiar, pot face donații în contul asociației Eco Sim Events: RO21 BACX 0000 0010 1912 2000 -  UniCredit Bank- cont deschis în lei.