Guvernul a aprobat! Nunți, botezuri, mese festive, permise la restaurante până la ora 2:00  | Sursa Ta

CNSU a propus, iar Guvernul a aprobat, ca activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2:00.

CITEȘTE ȘI... Românii vor descărca certificatul verde de vaccinare de pe un portal securizat al STS

Totodată, potrivit Hotărârii nr. 36 din 3 iunie 2021, se completează Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 28 din 14.05.2021 astfel:

La art. 3 alin. (2) după litera s) se introduc două noi litere t) și u), cu următorul cuprins:

t) lucrătorii transfrontalieri care intră în România din Ungaria, Bulgaria, Serbia, Ucraina sau Republica Moldova;

u) elevii/studenţii, cetăţeni români sau cetățeni cu domiciliul sau reşedinţa în afara României, care frecventează cursurile unor instituții de învățământ din România, fac naveta zilnic către acestea și prezintă documente doveditoare, sau care au de susţinut examene de admitere ori pentru finalizarea studiilor sau care încep studiile în unităţi/instituţii de învăţământ de pe teritoriul ţării ori se deplasează pentru activităţi legate de începerea, organizarea, frecventarea sau finalizarea studiilor, precum și însoțitorii acestora în situația în care sunt minori.

Sursa: antena3.ro