Grupul TBM: Prioritățile anului 2018 - Creștere la nivel național și semnarea unor parteneriate importante!

Total Building Milenium a luat ființă acum 13 ani, iar de atunci grupul administrat de omul de afaceri Marian Cazacu a demostrat durabilitate, seriozitate și profesionalism. Anul 2017 a însemnat pentru TBM Grup un an plin de noi proiecte de anvergură în domeniul industrial și dezvoltarea pe toate planurile, la nivel național.
TBM Grup a înregistrat o creștere majoră în ceea ce privește cerea în domeniul construcțiilor industriale și dezvoltarea a contractelor în zona de antreprenoriat general.

CITEȘTE ȘI ... Fiica omului de afaceri Marian Cazacu și-a deschis propriul business!

 

Pentru anul 2018, managerul Marian Cazacu se așteaptă la creșterea capacității de producție a structurilor metalice pentru industrie și dezvoltarea resurselor umane ale companiei.
De asemenea, anul care vine, Grupul TBM are deja stabilită o strategie de creștere la nivel național, fiind în proiect semnarea unor parteneriate importante de business, într-o nișă interesantă și pentru economia locală, dar și pentru domeniul de activitate al grupului.

CITEȘTE ȘI ... Prima sarcină obținută prin inseminare artificială în clinica Fertility Save din Bradu


Principalul domeniul de activitate al societății argeșene îl reprezintă costrucțiile pe schelet metalic, la ora actuală firma condusă de marian Cazacu având în palmares sute de proiecte implementate cu succes, de la hale metalice de mii de metri pătrați și până la casele pe structură metalică. Aceste proiecte i-au adus antreprenorului 10 premii în industriade profil locală, dar și națională.

TBM Grup - partener serios!
Grupului îi este recunoscută munca, calitatea și eficiența prin Sistemului de Management al calităţii în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, renumele societății fiind menționat pe piaţa construcţiilor de hale metalice.