Grindeanu „îl trage de urechi” pe Cătălin Rădulescu

Declarațiile deputatului Cătălin Rădulescu, au atras reacții negative ale colegilor din PSD. Chiar și premierul Sorin Grindeanu a criticat ferm declarațiile acestuia, considerându-le excesive, potrivit Digi 24: „Personal, nu sunt de acord cu ceea ce am văzut. Am văzut şi conducerea Camerei că a reacţionat. Până la urmă, ţine de comportamentul fiecăruia dintre noi. Sigur, sunt declaraţii excesive”, a afirmat Grindeanu.

Totodată, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că afirmațiile parlamentarului sunt „neavenite” și „foarte periculoase” și că riscă foarte multe lucruri în privința statutului său în PSD.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a deschis dosar penal în cazul declaraţiilor deputatului PSD Cătălin Rădulescu şi face cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, după declaraţiile lui Cătălin Rădulescu că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui alungaţi cu tunurile cu apă şi cele referitoare la mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească din nou, trei persoane din judeţul Argeş au solicitat Parchetului Curţii de Apel Piteşti să se autosesizeze.