Gral Medical inaugurează oficial cel mai mare spital oncologic din Argeș

Spitalul OncoFort Pitesti este cel mai nou proiect al companiei, un proiect de tip greenfield, ce a necesitat un efort investitional de peste 5 milioane de Euro. Serviciile medicale oferite sunt dedicate diagnosticului precoce si al tratamentului tintit din sfera oncologica. Pacientii pot beneficia de servicii de radioterapie tintita (3D-IMRT-VMAT), chimioterapie ce se efectueaza in rezerve moderne, imagistica de top (RMN 16 canale si CT 64 slice-uri) si foarte important analize medicale oferite de laboratorul propriu de urgenta.

CITEȘTE ȘI ... AZI! Drum național acoperit de apă - Circulație întreruptă în Argeș


Desi spitalul a inceput sa ofere servicii de imagistica inca de la inceputul anului, devenind deja un etalon in imagistica medicala din Pitesti, spitalul va fi inaugurat oficial pe data de 11 iunie 2019, ora 14.00, la sediul de pe Str. Aleea Dr. Ana Aslan nr.15 din Pitesti.
Este un proiect mult asteptat de comunitatea medicala din Judetul Arges si zonele invecinate. Prin volumul investional, al paletei de servicii oncologice acoperite si al echipe medicale de tip tumor board, spitalul OncoFort se plaseaza in top ca cel mai mare spital oncologic din Judetul Arges.


Spitalul OncoFort Pitesti a reusit sa stranga la un loc o echipa de specialisti formata din medici si cadre medicale de elita, valorile brandului OncoFort orientate catre atentia si multumirea pacientilor, au fost imbratisate de toata echipa medicala, iar aceasta dorinta a devenit un obiectiv comun. Din semestrul 2, anul 2019, spitalul va deveni cel mai important operator privat de servicii medicale oncologice din regiune, iar pacientii asigurati vor beneficia de servicii premium in privat pe baza biletului de trimitere. 


Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic, al analizelor de laborator din capitala si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului sunt Gral Medical si Medical Center Gral, ce unesc o retea natioanla de 14 laboratoare, 28 centre regionale de recoltare, 14 clinici specializate si 5 spitale OncoFort.


Sursa: romanialibera.ro