Grădinițele din Bradu își așteaptă copiii | Sursa Ta

Grădinița cu Program Prelungit “Scufița Roșie” Bradu oferă copiilor de 3 – 6 ani un program complet de dezvoltare personală, intelectuală, socio-emoțională pregătindu pentru adaptarea cu succes la activitatea școlară.

Grădiniţa cu Program Prelungit (Cămin) - „Scufița Roșie” funcționează în local propriu pe strada Școlii Nr. 3, Bradu, din anul 2017. Sălile de grupă au fost proiectate cu triplă funcționalitate, fiind în decursul unei zile: sală de joc, sală de mese, dormitor.

”Gradinița oferă un loc frumos și prietenos în care copiii se pot simți în siguranță, ca acasă. Pentru serviciile oferite, bunici și părinți, ne trec pragul cu nepoții și copiii lor. Suntem o grădiniță primitoare, cu personal bine pregătit și calificat, dar și statornic, cu dotări la standarde europene. Scopul nostru este de a crea un mediu educațional corespunzător pentru dezvoltarea copiilor.
Trăsăturile dominante sunt cooperarea, munca în echipă, respectul reciproc, ataşamentul faţă de copil, respectul pentru prietenie, libertatea de exprimare. Grădinița deruleaza în continuu proiecte și parteneriate școlare de interes colateral. Vă așteptăm cu drag la noi!”, transmite Cristina Voicu, director al Școlii Bradu.