Grăbeşte-te şi profită de oferte! Apartamentele din Găvana Residence se epuizează rapid

Profitând de oferta dezvoltatorului imobiliar Maia, de calitatea superioară a construcţiei şi a finisajelor, raportată la preţul imbatabil, foarte multe familii au ales un apartament în ansamblul Găvana Residence, astfel încât au mai rămas doar câteva unităţi locative disponibile, epuizându-se şi acestea, pe zi ce trece.

Cu o estetică rafinată şi modernă, dublată de materialele superioare, finisaje de cea mai bună calitate, cu un grad de confort ridicat, Găvana Residence mai are avantajul de a fi poziţionat într-o zonă ce are în apropiere staţii de transport în comun, şcoli, magazine, centre medicale şi centre comerciale. Dezvoltatorul Găvana Residence aduce pe piaţă un mix de apartamente de 1, 2 şi 3 camere, a căror suprafaţă construită variază între 41,32 mp şi 167,17 mp. Apartamentele dispun atât de balcoane, cât şi de terase. Ansamblul rezidenţial are în componenţă 16 garaje la demisol şi locuri de parcare exterioare.

Pentru că siguranţa şi satisfacţia cumpărătorului sunt prioritare, materialele folosite la realizarea ansamblului „Găvana Residence” sunt selecţionate în conformitate cu parametrii tehnici şi cu detaliile constructive prevăzute în Proiectul Tehnic de execuţie.

# Dotări premium

Viitorii locatari primesc locuinţa la cheie, finisajele şi materialele utilizate fiind de calitate premium. Cei interesaţi de un apartament în Găvana Residence trebuie să ştie că acesta va avea următoarele dotări:

# uşă intrare metalică, cu furnir;

# zugrăveală interioară, executată cu vopsea lavabilă albă;

# tâmplărie PVC, minim 5 camere de barieră termică, cu geam termopan float Saint Gobain, cu deschidere oscilobatantă;

# conexiune telefonie, internet şi cablu TV;

# termosistem EPS 80, 10 cm grosime, realizat cu produse agrementate;

# placare cu granit a spaţiilor comune;

# balustrade cu mâna curentă din inox;

# contorizare exterioară individuală a tuturor utilităţilor;

# lift (6 persoane) Schindler;

# centrale termice individuale, în condesaţie;

# interfon;

# uşi secţionale la intrarea / ieşirea din demisol;

# obiecte sanitare şi baterii montate;

# parchet 8 mm;

# gresie şi faianţă Italia / Spania.

Securitatea locatarilor este dublată şi de soluţiile tehnice utilizate în construcţia şi izolarea clădirii. Faţada este izolată cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm EPS 80, iar între etaje este montată o centură din plăci rigide de vată minerală bazaltică, incombustibilă, care, în caz de incendiu, încetineşte extinderea focului sau chiar o stopează.

Termenul de dare în primire a apartamentelor este finele acestui an, iar lucrările se derulează conform graficului, avansând rapid. Găvana Residence este situat pe Aleea Seneslau nr. 2, la intersecția cu strada Doamna Stanca.

# Bonus - o parcare exterioară la Găvana Residence

Dezvoltatorul imobiliar vine acum cu o nouă ofertă. În cazul în care un client are contract la oricare din proiectele Maia aflate în derulare şi aduce un prieten care să achiziţioneze o locuinţă din ansamblul Găvana Residence, va primi bonus un loc de parcare exterioară (cu o valoare maximă de 1.500 euro), acolo unde este cazul sau, în cazul în care varianta cu parcarea nu va fi posibilă, un discount de 1.000 euro.

 

#A început vânzarea apartamentelor din Maia Victoriei

Cel mai nou proiect pus în practică de către dezvoltatorul imobiliar Maia este cel situat în punctul zero al Piteştiului, în zona ultracentrală, mai exact în vecinătatea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Maia Victoriei se anunţă a fi un complex de lux, pentru finisarea căruia se vor folosi materiale atent selectate, care să creeze un spaţiu dominat de rafinament şi eleganţă. Grija constructorului pentru ocrotirea elementelor arhitectonice clasice se remarcă şi prin faptul că este singurul proiect imobiliar din Piteşti care include şi renovarea unei case monument istoric, aceasta fiind salvată astfel. Maia Victoriei se va distinge în piaţa de profil prin apartamentele de lux, comparabile cu cele din nordul Bucureştiului, realizate cu finisaje de calitate superioară, din clasa premium.

Un mare atu al Maia Victoriei este poziţionarea în imediata apropiere a facilităţilor urbane: mijloace de transport, parcuri (Parcul Trivale la 4 minute şi Expo Parc la 5 minute depărtare), şcoli, instituţii bancare, magazine, spitale.

Proiectul rezidenţial este compus din cinci imobile noi şi o casă monument istoric, ce urmează a fi restaurată. Primul corp vine cu un mix de apartamente de la 1 până la 4 camere, ce vor beneficia de parcări subterane securizate, cu uşi şi acces cu telecomandă, pentru toate apartamentele.

Termenul de finalizare pentru Maia Victoriei este anul 2019. Locuinţele din viitorul ansamblu rezidenţial sunt foarte atractive, atât ca preţ, cât şi ca estetică şi finisaje şi, tocmai de aceea, mulţi s-au grăbit să îşi asigure o locuinţă în acest complex.

Astfel, Maia se dovedeşte a fi un dezvoltator de top, etalon pentru piaţa construcţiilor imobiliare şi un partener de încredere pentru cei care îşi doresc o locuinţă la cele mai înalte standarde de confort şi calitate.