Gospodării distruse de flăcări! 100 de păsări au pierit

Intervenție dificilă, în această dimineață, în localitatea Dâmbovicioara. Un incendiu puternic a izbucnit la o gospodărie, ulterior propagându-se și la o a doua gospodărie din vecinatate. 

CITEȘTE ȘI ... Ce spun farmaciştii argeşeni despre criza de Siofor şi Euthyrox

Pompierii câmpulungeni s-au deplasat la fața locului cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, iar în sprijinul acestora au mai intervenit și 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere de la SVSU Dâmbovicioara și Rucăr. 

CITEȘTE ȘI ... Primele 7 victime pozitive in cazul Sârboiu: cadre medicale si un pacient!

Alarma a fost dată de un vecin care a înștiințat proprietarul care s-a evacuat la timp din locuință. Din fericire, nu vorbim despre victime omenești, însă din păcate aproximativ 100 de păsări nu au mai putut fi salvate. De la primul proprietar au ars 5 anexe construite din lemn (circa 300 mp) și casa cu mansardă din lemn, pe aproximativ 80 mp, iar la a doua gospodărie au mai ars 2 anexe, construite tot din lemn, pe o suprafață totală de aproximativ 50 mp. 

CITEȘTE ȘI ... Încă doi argeșeni au murit din cauza COVID!

Incendiul este posibil să fi plecat de la o anexă unde s-ar fi produs un scurtcircuit electric la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător. Intervenția a durat trei ore jumătate.