Glovo a intrat pe piața din Pitești!

Glovo este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice. În aplicație există categorii predefinite, de unde utilizatorii pot alege în funcție de ce își doresc să comande - Mâncare, Magazine, Supermarket, Drogherie sau Băuturi. În plus, prin butonul "Orice", utilizatorii pot comanda orice doresc din orașul lor, cu condiția sa se încadreze în dimensiunile cutiei Glovo și să nu depășească 9 kg.  

Pitești este cel mai recent oraș în care Glovo, aplicația de servicii de livrare rapidă, este disponibilă începând cu luna martie 2020.

CITEȘTE ȘI ... Află ce lefuri mai primesc angajaţii Primăriei Piteşti şi ai instituţiilor subordonate!

Categoria "Curier rapid" este folosită pentru a trimite în mai puțin de o oră pachete sau plicuri în oraș, respectând dimensiunile menționate. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genți pentru ora de sport etc.


“Pitești este cel de-al 14-lea oraș în care ne extindem în România, încă o ocazie de a sprijini economia locală. Colaboratorii Glovo din Pitești pot avea venituri foarte bune dacă se implică; de exemplu, pentru 8 ore de lucru pe zi, la un câștig de 25 de lei pe oră în medie, venitul lunar al unui curier poate fi de 4.000 de lei, mai mare decât salariul mediu pe economie, cu același număr de ore lucrate”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România.


Locuitorii din Pitești vor putea comanda orice din orașul lor chiar din confortul canapelei, produsele fiind livrate rapid direct la ușă. Pentru a facilita această promisiune, Glovo a încheiat parteneriate cu restaurante locale și lanțuri naționale, magazine de cosmetice, florării și supermarketuri care sunt deja listate în aplicație sau vor fi listate în următoarea perioadă.

 

 

Cum funcționează aplicația Glovo?


- Descarcă aplicația gratuit de pe Google Play sau App Store și creează-ți un cont;
- La deschiderea aplicației va trebui să setezi locația actuală în cazul în care nu este actualizată corect automat, pentru a vedea ce este disponibil în zona în care te afli;
- Alege o categorie din cele predefinite sau folosește butonul “Orice”;
- Comandă orice dorești și urmărește curierul în timp real până ajunge la tine;
- Vei primi un email cu informații despre comanda plasată;
- Poți contacta curierul Glovo în timpul livrării pentru nelămuriri sau informații; 
- Plătește cu cardul introdus în contul tău direct din aplicație sau cash la livrare
- La predarea comenzii de către curier verifică dacă totul este în regulă, apoi semnează pentru confirmarea primirii;
- Oferă un rating restaurantului/magazinului de la care ai comandat, precum și curieurlui care ți-a livrat comanda;
- După finalizarea comenzii, găsești pe email confirmarea livrării și suma pe care ai autorizat-o pentru plată, cu toate detaliile despre costurile implicate.