Global Plast Colect, un deceniu de activitate în domeniul colectării şi valorificării deşeurilor de ambalaje

Compania argeşeană Global Plast Colect a fost înfiinţată pe 27 octombrie 2010, iar la împlinirea unui deceniu de activitate societatea se poate lăuda cu o flotă impresionantă de autoutilitare şi echipamente, ceea ce îi permite o acoperire naţională pe segmentul său. În urma parteneriatelor şi a contractelor încheiate, Global Plast Colect a crescut atât aria serviciilor, cât şi numărul angajaţilor, ajungând în prezent la o echipă solidă formată din 50 de salariaţi, parcursul său fiind unul ascendent.

 

Global Plast Colect SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din lemn, plută, PET, plastic (HDPE, PVC, LDPE, PP, PS), hârtie, carton și metale (oțel, aluminiu, fier vechi), cu punct de lucru în Piteşti, str. Depozitelor, nr. 19. 


În cei 10 ani, normele privind protecţia mediului şi regimul deşeurilor provenite din segmentul de producţie, cât şi din gospodării au devenit din ce în ce mai stricte, punându-se un accent pronunţat pe reciclarea şi valorificarea ambalajelor. Global Plast Colect s-a adaptat la noile norme şi, în prezent, are 300 de contracte în derulare, ajutând, prin acţiunea sa şi parteneriatele dezvoltate, la protejarea mediului. 


SC Global Plast Colect SRL a reușit să se impună pe piață prin calitatea serviciilor oferite, precum și prin seriozitatea de care a dat dovadă, fiind în concordanță cu cerințele și nevoile clienților săi. Fiind specializată în managementul deșeurilor reciclabile, pune la dispoziția agenților economici containere pentru colectarea deșeurilor. Un mare avantaj al Global Plast Colect SRL este acela că răspunde oricăror solicitări, oriunde în ţară, venite din partea persoanelor juridice. Societatea oferă servicii de colectare şi transport deşeuri reciclabile, îndeplinind astfel obiective de  reciclare a ambalajelor puse pe piață de către producători. Printre colaboratorii săi se numără companii consacrate pe segmentul salubrizării, precum Girexim Universal şi Salubritatea din Craiova, cât şi lanţul de supermarketuri Profi. 


Contact: 0761.348.900