Gina Pistol, prima imagine cu fața fetiței sale. Fotografia a fost foarte apreciată pe internet

Gina Pistol este foarte discretă cu imaginea fiicei sale, însă de data aceasta a publicat o poză în care i se observă destul de bine fața. Fotografia a făcut imediat ravagii pe Internet și a fost apreciată în număr foarte mare de fani. 

Vedeta a devenit pentru prima oară mamă în data de 9 martie, dar nu a postat până acum nicio imagine integrală cu micuța sa. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a încercat de fiecare dată să-i acopere fața sau să-i arate numai piciorușele, dar acum a ”scăpat” mai mult.

Postarea a fost realizată prin prisma unui giveaway, bucuria fanilor fiind cu atât mai mare cu cât au putut vedea cum arată fiica Ginei Pistol și al lui Smiley. Josephine Ana Maria este foarte răsfățată și alintată de celebra sa mamă, care este topită după ea.

Gina Pistol nu i-a arătat până acum chipul, apropiații dezvăluind la un moment dat că nu dorește să o expună pe micuță. Cel mai probabil frumoasa blondină a luat această decizie pentru că este încă mică sau cine știe, poate va realiza un pictorial cu ea mai târziu.

 

Sursa: fanatik.ro
Sursa foto: Instagram