Ghid: Cum puteti cumpara de pe internet ieftin si avantajos

De ce sa platiti pretul intreg al unui produs daca ati putea sa economisiti ceva bani in timp ce faceti cumparaturi? Majoritatea oamenilor vaneaza oferte atunci cand cumpara produse online sau din magazin. Ne este deloc un lucru greu de facut. Astazi, poti face acest lucru mult mai usor gratie site-urilor specializate in  cupoane, in coduri de reduceri, vouchere si lichidari de stoc. Veti gasi toate ofertele din magazinele vostre preferate din tara si strainatate intr-un singur loc.

Cupoanele au fost inventate din doua motive: pentru a determina clientii sa incerce noi produse si pentru a ajuta producatorii sa vanda produsele mai vechi, inainte de a introduce colectiile noi. 

Studiile arata ca familiile obisnuite din SUA pot economisi pana la 1.000 de dolari pe an daca folosesc astfel de cupoane cu cap. Va veti intreba de ce romanii folosesc atat de putin cupoanele si voucherele de reduceri desi acestea ii ajuta sa economiseasca bani la cumparaturi. Cel mai simplu dintre raspunsuri este ca majoritatea clientilor sunt fie comozi, fie nu le pasa sa gaseasca vouchere si coduri de reducere. Statisticile chiar sugereaza ca 50% sau chiar mai mult dintre cupoanele existente nu sunt folosite niciodata pentru cumparaturi.

Mai trebuie sa stiti ca unele vouchere ofera reduceri atat de mari incat pretul produsului ajunge chiar si sub costul de productie si de distributie.


Cum functioneaza cumparaturile pe baza de cupoane si vouchere

Daca in urma cu mai multi ani erau la moda pliantele cu reduceri, astazi, Internetul a schimbat lucrurile. Atata timp cat tot mai multi oameni au ajuns sa isi faca cumparaturile din fata unui calculator sau chiar de pe telefonul mobil, voucherele s-au „adaptat” la nevoile clientilor. Unul dintre site-urile care au speculat perfect ascensiunea cumparaturilor online este Kuplio.ro, cel mai mare portal de cupoane si coduri de reducere din Romania, care aduna intr-un singur loc, in mod constant, promotii din magazinele online si magazine fizice romanesti. Intr-o forma structurata, va aduce sute de reduceri atractive, din diferite domenii. Zilnic, pe portal, vor fi adaugate peste 50 de cupoane de reduceri noi, pentru cumparaturi cat mai avantajoase in magazinele voastre preferate. Pagina este impartita in sectiuni tematice, care ofera o multime de reduceri, cupoane de reducere, coduri de reducere in peste 500 magazine online romanesti, dar si internationale, precum si pliante speciale pentru cumparaturi cat mai convenabile in magazinele fizice.
    
Daca, de exemplu, cautati reduceri incaltaminte, este suficient sa cautati pe site-ul Kuplio.ro brandurile din categoria „incaltaminte”, cum ar fi Epantofi reduceri, si veti descoperi toate discounturile disponibile. Acelasi lucru este valabil si pentru clientii de produse IT, care pot beneficia, de exemplu, de un voucher Emag. 
    
Va puteti abona pe Kuplio.ro si veti primi pe email detalii cu noile reduceri in magazinele voastre preferate.