Ghetuțele așteaptă, copii haideți la joacă!

Sărbătorile se apropie și vrem să aducem zâmbete în viața multor copii din centre de plasament și familii nevoiașe.

Păstrând tradiția acestui eveniment, vă așteptăm sa ne fiți alături atât nouă, echipei Zâmbete Colorate, cât și celor aproximativ 300 de copii din centrele de plasament și din familiile cu posibilități materiale reduse. 

Vă rugăm să ne contactați la nr de telefon 0722747762/ 0753409042 pentru a vă exprima dorința de participare în cadrul evenimentului, fie că o faceți pentru donare de produse (găsiți în galeria foto lista anexată cu produse ), fie că vreți să participați activ la eveniment. 

Campania de strângere a produselor se desfãşoarã în perioada 5 - 13 decembrie. 
Vă rugăm să ne confirmați produsele şi cantitatile pe care doriti sa le  donati la numerele afişate mai sus.

Tineți minte ziua de sâmbătă - 15 decembrie 2018 - când Sala de Sport a Școlii nr. 16 "I.L.Caragiale" va răsuna de veselia copiilor.
Sunteți așteptați cu toții să fiți parte din acest eveniment.

Copiii au nevoie de oameni pozitivi şi energici, care să le acorde atenție pe durata petrecerii. 

Echipa Zâmbete Colorate caută voluntari implicați pentru partea de organizare, atât pe parcursul evenimentului, cât şi în zilele dinaintea acestuia (pregătirea pachetelor cadou, aranjarea sălii, suport logistic, etc.)

O parte din alimentele din listă se vor distribui către familiile care întâmpină greutăți în asigurarea hranei zilnice.

Aşa cum obişnuim în fiecare an, le pregătim celor mici surprize. Astfel, de aceasta dată vor avea parte de membrii trupei Vis pentru o atmosferă de petrecere, Cabina Foto pentru un suvenir printat, toboganul gonflabil, sursă inepuizabilă de distracție și zâmbete, ateliere de creație, pictură pe faţă, jocuri ale copilariei şi multe altele.

Vă invităm să ne fiți aproape pentru a-i putea bucura pe cei mici şi vă stăm la dispoziție pentru orice informație de care aveți nevoie.