Gheorghiţă Boţârcă:Investim în fiecare an sume importante în proiecte de educație, mediu și dezvoltare în infrastructură

În pragul unei noi confruntări electorale, edilul oraşului Topoloveni, Gheorghiţă Boţârcă, face o radiografie socio-economică a localităţii, punctând cele mai importante investiţii derulate de mediul privat în ultima perioadă. Evoluţia acestora este în strânsă legătură cu gradul de dezvoltare a oraşului, determinat de proiectele de educaţie, mediu şi infrastructură derulate de administraţia publică:


„Succesul echipei noastre este strâns legat de gradul de dezvoltare a comunităților în care trăim. Pe acest principiu s-au bazat foarte mulți investitori care și-au început afacerile în orașul nostru. Înțelegem responsabilitatea directă și indirectă pe care o avem față de comunitate, motiv pentru care suntem deschiși la dialog cu reprezentanții lor și investim în fiecare an sume importante în proiecte de educație, mediu și dezvoltare în infrastructură.
Apreciem în mod deosebit investirea capitalului societăților autohtone în construcția, modernizarea, dotarea, diversificarea activităților conform unor cerințe de ultimă nevoie a pieței. Aș exemplifica în industrie diversificarea producției la:
# SC MGC Valahia – cu noi sortimente de produse;
# SC Malvintex – diversificare de produse, atragere de fonduri europene;
# SC AC Internațional Red Card – fabrică nouă, atragere de fonduri europene;
# SC Gold Plast – diversificarea producției și adaptarea la condițiile noi impuse de starea și cerințele actuale;
# SC Francesca – diversificarea producției;
# SC Dexhart – investiții imobiliare;
# SC Prima – diversificarea serviciilor.

Au fost deschise mai multe societăți de alimentație publică și s-au diversificat magazine cu produse necesare populației cum este Pepco, dar şi SC  Lesor Development SRL – cu dezvoltarea și construirea camerelor de hotel și magazine, precum și unitate de servire auto. 
Prin atragerea fondurilor din programul GAL s-au îmbunătățit activități de servicii sanitar-veterinare precum și în agricultură. S-au atras fonduri europene pentru construirea unei mari crescătorii de curcani și punct de abatorizare.”, ne-a declarat primarul Gheorghiţă Boţârcă

 


 Nu știu dacă orașul ne-a ales pe noi sau noi pe el, dar simt nevoia să-l respect din toată ființa mea!


„Am evidențiat câteva societăți care au înregistrat o implicare foarte mare în aceste condiții foarte grele cu sprijinul și susținerea necondiționată a autorității locale. Am făcut această scurtă prezentare pentru a evidenția buna relație și încredere pe care o oferă comunitatea noastră. Orașul așteaptă de la noi curățenie, îngrijire, dragoste pentru tot ceea ce ne înconjoară. Nu știu dacă orașul ne-a ales pe noi sau noi pe el, dar simt nevoia să-l respect din toată ființa mea. Oferta lui este generoasă prin formele de relief, deal, câmpie, ape și resurse naturale: petrol, gaz, apă foarte bună și terenuri fertile pe care găsim o frumoasă floră și faună spontană. Aici găsim răspuns și adresabilitate pentru toate vârstele, în felul acesta constatăm un echilibru în structura populației noastre. De aici și preocuparea de a răspunde și de a dezvolta orașul – după principii și reguli care să dea răspunsuri la toate categoriile sociale.”, este mesajul edilului de la Topoloveni, Gheorghiţă Boţârcă.