Gheorghe Stancu - investiţii în infrastructura educaţională a comunei Bascov şi în următorii 4 ani

Educaţia este piatra de temelie a oricărei comunităţi, fundaţia pe care se clădeşte societatea de mâine. La Bascov, de ani buni, primarul Gheorghe Stancu şi echipa sa din primărie şi-au canalizat o parte importantă din eforturi pentru a oferi copiilor din localitate cele mai bune condiţii de învăţare, dar şi de petrecere a timpului liber. Şi, dacă vreţi să vedeţi ce înseamnă cu adevărat clase ultramoderne, la standarde europene, mergeţi la şcolile din Bascov, acolo unde veţi descoperi clase mari, curate, luminoase, cu mobilier nou şi cu table inteligente, dar şi cu alte dotări pe care şi le-ar dori orice copil din România. Mergeţi la grădiniţa cu program prelungit din centrul comunei sau la cea de la Valea Ursului, construită cu fonduri europene, care oferă cele mai bune condiţii pentru cei mici. Milioane de euro din fonduri europene şi locale au fost investite în ultimii ani în şcolile şi grădiniţele din Bascov, iar investiţiile nu se opresc aici, pentru că primarul Gheorghe Stancu are pe lista de priorităţi din strategia de dezvoltare pentru următorii patru ani alte noi obiective:


# Construcţia primei creşe din comuna Bascov - proiect demarat.
# Extinderea cu două săli a Grădiniţei cu Program Prelungit Bascov.
# Înfiinţarea a două grupe cu program prelungit la Grădiniţa Valea Ursului - din luna septembrie 2020.
# Dotarea în continuare cu table interactive a tuturor sălilor de clasă de la toate unităţile de învăţământ din localitate.
# Subvenţionarea diferenţei la norma de hrană pentru preşcolarii de la grădiniţele cu program prelungit, care beneficiază de asigurarea hranei în regim de catering.
# Subvenţionarea transportului în comun pentru toţi elevii şi cadrele didactice ale şcolilor din Bascov.
# Acordarea de burse şcolare - diplome şi premii în bani - tuturor elevilor care s-au evidenţiat la concursuri şi olimpiade şcolare.
# Achiziţionarea a încă unui microbuz şcolar pentru transportul elevilor.
# Înfiinţarea unor ateliere de creaţie pentru copii pe perioada vacanţelor - şcoala de vară.
# Întreţinerea permanentă şi reparaţii curente la toate şcolile şi grădiniţele din comună.
# Susţinerea unei platforme digital-educaţionale pentru toţi elevii şi preşcolarii din unităţile de învăţământ din Bascov şi implementarea catalogului electronic.
# Asigurarea asistenţei medicale în şcoli şi grădiniţe.
# Sprijinirea profesioniştilor în managementul educaţional pentru dezvoltarea învăţământului.
# Promovarea educaţiei continue în domeniul TIC prin asigurarea de cursuri de formare la nivel de şcoală.

 

 


STIMATI CETĂȚENI, 
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o până acum și pentru aportul dumneavoastră, cetățenii comunei Bascov, la dezvoltarea, modernizarea și afirmarea localității noastre și sunt convins că acest lucru o să-l facem împreună și de aici înainte. 
Doar împreună avem siguranța succesului pentru continuarea proiectelor începute, dar şi proiecte noi care să ducă comuna Bascov în rândul celor mai dezvoltate localități din România!
În contextul progreselor înregistrate, al investițiilor realizate în comuna Bascov, prin noua Strategie de Dezvoltare a Localității Bascov pentru perioada 2020-2024, ne propunem noi direcții de dezvoltare, o viziune clară de orientare a eforturilor proprii în vederea valorificării potențialului de absorbție a fondurilor europene, atragerea investitorilor în comuna noastră prin construirea de noi platforme industriale, menite să creeze noi locuri de muncă, dar și un grad ridicat de sistematizare și urbanizare. 

Am decis să candidez la un nou mandat de primar, în vederea continuării investițiilor începute, realizarea de investiții noi care să ducă la creșterea nivelului de trai, și se observă cum localitatea noastră, an de an, devine tot mai frumoasă, mai atrăgătoare și primitoare atât pentru locuitori, cât și pentru investitori. 
Viitorul nostru se află în mâinile noastre, iar pentru a ni-l face așa cum dorim trebuie să colaborăm pentru a găsi cele mai potrivite direcții de dezvoltare. 
Prin toate investițiile realizate și cele ce urmează a fi realizate, aici va fi locul unde locuim cu plăcere, locul unde familiile noastre se vor dezvolta armonios în siguranță și prietenie. 
Vă asigur de sprijinul meu în continuare, astfel încât ceea ce ne propunem să devină realitate!

Cu respect și considerație, 
STANCU GHEORGHE
Candidat PSD - Primăria Bascov!
NR. 4 PE BULETINUL de VOT!