Gheorghe Stancu: Doar împreună avem siguranța succesului pentru continuarea proiectelor începute

STIMATI CETĂȚENI, 


Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o până acum și pentru aportul dumneavoastră, cetățenii comunei Bascov, la dezvoltarea, modernizarea și afirmarea localității noastre și sunt convins că acest lucru o să-l facem împreună și de aici înainte. 
Doar împreună avem siguranța succesului pentru continuarea proiectelor începute, dar şi proiecte noi care să ducă comuna Bascov în rândul celor mai dezvoltate localități din România!


În contextul progreselor înregistrate, al investițiilor realizate în comuna Bascov, prin noua „Strategie de dezvoltare a localității Bascov pentru perioada 2020-2024”, ne propunem noi direcții de dezvoltare, o viziune clară de orientare a eforturilor proprii în vederea valorificării potențialului de absorbție a fondurilor europene, atragerea investitorilor în comuna noastră prin construirea de noi platforme industriale, menite să creeze noi locuri de muncă, dar și un grad ridicat de sistematizare și urbanizare. 
Am decis să candidez la un nou mandat de primar, în vederea continuării investițiilor începute, realizarea de investiții noi care să ducă la creșterea nivelului de trai, și se observă cum localitatea noastră, an de an, devine tot mai frumoasă mai atrăgătoare și primitoare atât pentru locuitori, cât și pentru investitori. 


Viitorul nostru se află în mâinile noastre, iar pentru a ni-l face așa cum dorim trebuie să colaborăm împreună pentru a găsi cele mai potrivite direcții de dezvoltare. 
Prin toate investițiile realizate și cele ce urmează a fi realizate, aici va fi locul unde locuim cu plăcere, locul unde familiile noastre se vor dezvolta armonios în siguranță și prietenie. 
Vă asigur de sprijinul meu în continuare, astfel încât ceea ce ne propunem să devină realitate!

 

Cu respect și considerație, 
STANCU GHEORGHE
Candidat PSD - Primăria Bascov!
NR. 4 pe buletinul de vot!